Křupavé bramborové řízečky recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí4 porce

Křupavé bramborové řízečky můžete podávat jako přílohu k pečeným masům, nebo jen s oblíbeným dipem. Koření můžete použít i jiné, podle vlastního výběru.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 500 g brambor
  • 250 g hladké mouky
  • 150 g strouhaného sýra
  • mletý černý pepř
  • kari koření
  • sůl
  • olivový olej


Způsob přípravy

Brambory oloupeme a uvaříme je do měkka. Pak slijeme vodu a brambory rozšťoucháme. Přidáme mouku, strouhaný sýr, špetku koření podle chuti, osolíme a umícháme těsto. Těsto zabalíme do potravinové folie a uložíme na hodinu do ledničky.

Nyní z těsta vytváříme malé placičky a v rozpáleném oleji je smažíme z obou stran dozlatova.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Křupavé bramborové řízečky recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu křupavé bramborové řízečky .
Hledat podobné recepty na internetu jako Křupavé bramborové řízečky

Kde najít informace



×