Klobásky v bramborovém těstě recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí4 porce

Klobásky v bramborovém těstě jsou českou variantou původního švýcarského jídla. Pokud k nim budete podávat dušené pikantní zelí, ať už bílé či červené, pochutnáte si znamenitě.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • bramborové těsto:
  • 120 g polohrubé mouky
  • 2 vejce
  • 40 g krupice
  • 25 g tuku (máslo, margarín)
  • mořská sůl
  • klobásky nebo uzenky
  • rostlinný olej na smažení


Způsob přípravy

V míse smícháme všechny ingredience a připravíme hladké bramborové těsto. Na pomoučeném vále těsto opatrně rozválíme na placku.

Z placky vykrájíme rádlem obdélníčky podle velikosti klobásek. Oloupané klobásky pak do těsta pečlivě a velmi těsně zabalíme.

Ve vyšší pánvi pak klobásky v bramborovém těstě zvolna osmažíme ze všech stran dozlatova.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Klobásky v bramborovém těstě recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu klobásky bramborovém těstě .
Hledat podobné recepty na internetu jako Klobásky v bramborovém těstě

Kde najít informace



×