Kedlubnové karbanátky recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření45 minPočet porcí4 porce

Kedlubnové karbanátky a k nim vařené brambory nebo bramborová kaše. Velká pochoutka.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 2 kedlubny
  • 150 g bílého jogurtu
  • 1 vejce
  • 4 lžíce tvrdého sýra
  • 2 lžíce polohrubé mouky
  • 50 g šunky
  • kukuřičná strouhanka
  • sůl
  • zelená petrželka
  • kari koření
  • olivový olej na smažení


Způsob přípravy

Kedlubny nastrouháme nahrubo, přidáme vejce, nahrubo nastrouhanou šunku a sýr, jogurt, mouku a promícháme. Podle chuti okořeníme kari, osolíme a přidáme lžičku nadrobno nasekané zelené petrželky.

Směs nesmí být příliš řídká, tak podle potřeby přidáme kukuřičnou strouhanku. Ze směsi pak vytvoříme na pánvi s rozpáleným olejem placičky a osmažíme je z obou stran dozlatova.

Horké kedlubnové karbanátky podáváme hned s vybranou přílohou.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Kedlubnové karbanátky recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Kedlubnové karbanátky.
Nebo hledejte podobné podle části názvu kedlubnové karbanátky .
Hledat podobné recepty na internetu jako Kedlubnové karbanátky
For Gastro 2022


×