Sdílet:

Katův šleh recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření45 minPočet porcí4 porce

Katův šleh je pikantní příloha třeba k topinkám. Měl by mít říz, ale podle množství pikantního koření si ho můžete připravit i méně ostrý, podle chuti.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 450 g vepřové kýty
  • 1 červená cibule
  • 1 bílá cibule
  • 1 paprika
  • 2 rajčata
  • 1 chilli paprička
  • 2 stroužky česneku
  • 1 naložená okurka
  • kečup
  • worcesterová omáčka
  • sůl
  • pepř
  • olivový olej


Způsob přípravy

Maso nakrájíme na tenké nudličky, přidáme worcesterovou omáčku, utřený česnek, pepř, sůl a olivový olej. Vše promícháme a necháme maso marinovat.

Na vysoké pánvi na oleji osmahneme nadrobno nakrájené cibule až zesklovatí, přidáme nakrájená rajčata, na tenké proužky nakrájenou papriku a nadrobno rozsekanou chilli papričku. Dusíme asi 5 minut, pak přidáme naložené maso, lžíci kečupu a restujeme za stálého míchání dalších 10 minut.

Nakonec přidáme nakrájenou kyselou okurku a podle potřeby dochutím kečupem nebo kořením.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Katův šleh recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Katův šleh.
Nebo hledejte podobné podle části názvu katův šleh .
Hledat podobné recepty na internetu jako Katův šleh


×