Karbanátky z kuřecího masa recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí2 porce

Karbanátky z kuřecího masa jsou výborné s bramborovou kaší nebo s vařenými bramborami. Jsou dobré za tepla i za studena.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 600 g stehenních řízků
  • 100 ml sladké smetany
  • 1 vejce
  • 2 lžičky plnotučné hořčice
  • sůl
  • mletý černý pepř
  • zelená petrželka
  • kukuřičná strouhanka
  • olivový olej


Způsob přípravy

Kuřecí maso umeleme na jemno na masovém strojku. V míse ho smícháme s vejcem, smetanou, hořčicí, nasekanou zelenou petrželkou, přidáme špetku pepře a soli. Uhněteme masové těsto, můžeme přidat strouhanku, pokud je příliš řídké. Uložíme ho na hodinu do lednice.

Vytvoříme menší karbanátky a ve vyšší vrstvě olivového oleje je osmažíme z obou stran dozlatova.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Karbanátky z kuřecího masa recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Karbanátky z kuřecího masa.
Nebo hledejte podobné podle části názvu karbanátky kuřecího masa .
Hledat podobné recepty na internetu jako Karbanátky z kuřecího masa

Kde najít informace



×