Kapr na roštu recept
HanaRohlenová
45 min6 porcí
Kapr na roštu voní po česneku a je velmi pikantní. Podáváme ho s dušenou zeleninou nebo s opečenými bramborami.
(celý recept)
Ingredience receptu
- 6 porcí kapra
- 4 stroužky česneku
- sůl
- mletý černý pepř
Způsob přípravy
Čisté porce kapra okořeníme pepřem, osolíme a potřeme utřeným česnekem. Uložíme je pak na 3 hodiny do chladna.
V elektrickém grilu (nebo nad žhavé uhlíky na venkovním grilu) pak uložíme jednotlivé porce ryby na rošt a zvolna je grilujeme, přibližně 10 minut po každé straně.
Kapra na roštu doplníme zvolenou přílohou a hned podáváme.
Další recepty na Kapr na roštu.
Hledat podobné recepty na internetu jako Kapr na roštu