Sdílet:

Kapr na roštu recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření45 minPočet porcí6 porcí

Kapr na roštu voní po česneku a je velmi pikantní. Podáváme ho s dušenou zeleninou nebo s opečenými bramborami.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 6 porcí kapra
  • 4 stroužky česneku
  • sůl
  • mletý černý pepř


Způsob přípravy

Čisté porce kapra okořeníme pepřem, osolíme a potřeme utřeným česnekem. Uložíme je pak na 3 hodiny do chladna.

V elektrickém grilu (nebo nad žhavé uhlíky na venkovním grilu) pak uložíme jednotlivé porce ryby na rošt a zvolna je grilujeme, přibližně 10 minut po každé straně.

Kapra na roštu doplníme zvolenou přílohou a hned podáváme.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Kapr na roštu recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Kapr na roštu.
Nebo hledejte podobné podle části názvu kapr roštu .
Hledat podobné recepty na internetu jako Kapr na roštu

Kde najít informace



×