Kapr na kmíně recept

Adéla S.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření20 minPočet porcí4 porce

Skvělý způsob jak si připravit tradičního vánočního kapra. Pokud nejste zrovna příznivcem obalování řízků, vyzkoušejte si doma připravit tuto jednoduchou a zároveň delikátní pochoutku.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 4 filety z kapra
  • 1 lžička celého kmínu
  • 2 lžičky mleté sladké papriky
  • sůl
  • 1 cibule, nakrájená na kolečka
  • 3 lžíce másla


Způsob přípravy

Troubu si předehřejte na 200 °C. Filety osoite, poprašte paprikou a kmínem a rozložte do pekáčku na cibulku.

Kapra na hoře poklaďte máslem a pečte asi 30 minut dozlatova. Během pečení přelévejte máslovou šťávou. Můžete podlít trochou vody, ale většinou to není nutné, ryba pustí šťávy dost. Můžete podávat s bramborovým salátem.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Kapr na kmíně recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Kapr na kmíně.
Nebo hledejte podobné podle části názvu kapr kmíně .
Hledat podobné recepty na internetu jako Kapr na kmíně

Kde najít informace



×