Sdílet:

Kachna po italsku recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření90 minPočet porcí4 porce

Kachna po italsku se většinou podává s bramborovými kroketami. A s naloženými brusinkami.

Ingredience receptu

  • 1 kachna
  • 2 stroužky česneku
  • 1 lžíce sušeného šalvěje
  • 1 lžička soli
  • 1 lžíce olivového oleje
  • vývar
  • hladká mouka
  • sůl


Způsob přípravy

Troubu si předehřejeme na 180 stupňů. Utřený česnek smícháme s nožem rozetřeným šalvějem a trochou soli. Touto směsí potřeme kachnu zevnitř i zvnějšku.

Nyní kachnu položíme do olejem vymazaného pekáče a v předehřáté troubě ji upečeme do měkka. Během pečení podléváme vývarem. Po upečení kachnu odložíme na mísu a výpek zahustíme moukou a s trochou vývaru šťávu povaříme.

Rozporcovanou kachnu pak vložíme zpět do šťávy aby maso zůstalo křehké.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Kachna po italsku recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu kachna italsku .
Hledat podobné recepty na internetu jako Kachna po italsku


×