Sdílet:

Jogurtová marináda recept

Dana F.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření15 minPočet porcí4 porce

Maso lze marinovat na mnoho různých způsobů. Tento recept nabízí ojedinělou jogurtovou marinádu, která dodá grilovanému masu nevšední chuť. Navíc není tak těžce stravitelná, jako mnohé marinády založené zejména na oleji.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 1 velký bílý jogurt,
  • 2 lžíce ostré dijonské hořčice,
  • 1 lžíce olivového oleje,
  • 3 stroužky česneku,
  • půl lžíce nastrouhaného zázvoru,
  • půl lžičky červené sladké mleté papriky,
  • špetka mletého muškátového květu


Způsob přípravy

Oloupeme čerstvý zázvor a nastrouháme jej na jemno. Stroužky česneku také oloupeme a prolisujeme je. Připravíme si mísu a všechny ingredience v ní smícháme. Mícháme dokud se přísady nespojí v jemnou marinádu.

Marináda se nejlépe hodí ke kuřecímu masu. Do mísy můžeme vložit například několik kuřecích křidélek. Před grilováním maso necháme alespoň přes noc naložené v marinádě v lednici.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Jogurtová marináda recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Jogurtová marináda.
Nebo hledejte podobné podle části názvu jogurtová marináda .
Hledat podobné recepty na internetu jako Jogurtová marináda

Kde najít informace



×