Jehněčí kotlety recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření90 minPočet porcí4 porce

Jehněčí kotlety pečené v alobalu mohou být jednou z velikonočních dobrot. Jemné lahodné maso podávejte třeba s opečenými bramborami.

Ingredience receptu

  • 4 jehněčí kotlety
  • 2 mrkve
  • 2 cibule
  • 4 snítky rozmarýnu
  • sůl
  • mletý pepř
  • olivový olej


Způsob přípravy

Troubu si předehřejeme na 200 stupňů. Jehněčí kotlety vykostíme, osolíme a opepříme z obou stran. Nakonec je potřeme olejem a každou zvlášť položíme na plát alobalu.

Na každou kotletu navršíme na kolečka nakrájenou mrkev, na čtvrtky nakrájenou cibuli, snítku rozmarýnu a pevně vše zabalíme do alobalu.

Balíčky rozložíme na rošt nebo plech a pečeme v předehřáté troubě přibližně hodinu.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Jehněčí kotlety recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Jehněčí kotlety.
Nebo hledejte podobné podle části názvu jehněčí kotlety .
Hledat podobné recepty na internetu jako Jehněčí kotlety


×