Játrové knedlíčky do polévky recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření30 minPočet porcí4 porce

Játrové knedlíčky do polévky jsou oblíbenou zavářkou. Jsou jednoduché a polévka bude hned o něco slavnostnější.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 3 drůbeží játra
  • 1 vejce
  • špetka soli
  • špetka pepře
  • špetka sušeného česneku
  • špetka majoránky
  • jemná strouhanka


Způsob přípravy

Drůbeží játra rozmixujeme na hladkou kaši. Přidáme vejce, všechno koření a promícháme. Pak postupně přidáváme strouhanku, tolik, aby vzniklo pevné těsto.

Rukama namočenýma ve studené vodě vytváříme kuličky a ty pak na posledních 10 až 13 minut vhodíme do vroucí polévky. Po této době jeden z knedlíčků rozpůlíme, abychom zjistili, jestli jsou uvařené. Pokud ano, můžeme polévku podávat.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Játrové knedlíčky do polévky recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu játrové knedlíčky polévky .
Hledat podobné recepty na internetu jako Játrové knedlíčky do polévky

Kde najít informace



×