Horký jablečný punč recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření45 minPočet porcí10 porcí

Horký jablečný punč nás báječně zahřeje v podzimním sychravém počasí. Připravte si ho doma sami, po návratu z procházky přijde vhod.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 2 citrony
  • 2 l jablečného moštu
  • 400 ml rumu
  • 400 ml neperlivé vody
  • 5 hřebíčků
  • 1 skořice
  • med - podle chuti


Způsob přípravy

Jablečný mošt, rum, skořici, hřebíček, vodu a kousky citronové kůry zahříváme až téměř k varu. Pak snížíme teplotu plotny a punč prohříváme už jen asi 15 minut. Podle chuti můžeme do punče nakonec přidat citronovou šťávu nebo ho přisladit medem.

Hotový horký nápoj doplníme plátkem citronu.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Horký jablečný punč recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Horký jablečný punč .
Nebo hledejte podobné podle části názvu horký jablečný punč .
Hledat podobné recepty na internetu jako Horký jablečný punč

Kde najít informace



×