Hořčicová omáčka recept
Lukáš Svítil
10 min4 porce
Hořčicová omáčka a její recept se hodí zejména k minutkovému masu. Jde o teplou přílohovou omáčku s vůní a chutí hořčice, což se hodí hlavně k tučným jídlům.
(celý recept)
Ingredience receptu
- 4 dkg tuku
- 5 dkg hladké mouky
- 2 dkg cibule
- 3 dl vývaru z kostí
- 2 dl mléka
- sůl
- cukr
- 1 lžíce hořčice
Způsob přípravy
Z tuku a mouky upražíme světlou jíšku, přidáme nastrouhanou cibuli a popražíme ji. Zalijeme vývarem z kostí, mlékem, osolíme, přidáme podle chuti cukr a povaříme.
Nakonec přidáme hořčici a dobře zamícháme.
Další recepty na Hořčicová omáčka.
Hledat podobné recepty na internetu jako Hořčicová omáčka