Hořčicová omáčka recept

Lukáš Svítil

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření10 minPočet porcí4 porce

Hořčicová omáčka a její recept se hodí zejména k minutkovému masu. Jde o teplou přílohovou omáčku s vůní a chutí hořčice, což se hodí hlavně k tučným jídlům.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 4 dkg tuku
  • 5 dkg hladké mouky
  • 2 dkg cibule
  • 3 dl vývaru z kostí
  • 2 dl mléka
  • sůl
  • cukr
  • 1 lžíce hořčice


Způsob přípravy

Z tuku a mouky upražíme světlou jíšku, přidáme nastrouhanou cibuli a popražíme ji. Zalijeme vývarem z kostí, mlékem, osolíme, přidáme podle chuti cukr a povaříme.

Nakonec přidáme hořčici a dobře zamícháme.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Hořčicová omáčka recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Hořčicová omáčka.
Nebo hledejte podobné podle části názvu hořčicová omáčka .
Hledat podobné recepty na internetu jako Hořčicová omáčka

Kde najít informace



×