Hamburger s kuřecím masem recept
Hamburger s kuřecím masem je jednoduchý a skvěle chutná. S čerstvou zeleninou je báječný.
(celý recept)
Ingredience receptu
- 4 hamburgerové žemle
- extra panenský olivový olej
- 600 g kuřecího masa (4 porce)
- 3 stroužky česneku
- 2 lžíce salátový dresink Caesar
- 1 lžíce worcestrové omáčky
- 6 lžic strouhanky
- 1 lžíce citronové šťávy
- 1/4 hrnku strouhaného parmezánu
- mletý černý pepř
- obloha:
- římský salát
- nakrájená červená cibule
- plátky rajčat
- žlutá paprika
- majonéza (nemusí být)
Způsob přípravy
Hamburger s kuřecím masem je jednoduchý a skvěle chutná. S čerstvou zeleninou je báječný. Ve velké míse smícháme pepř, citrónovou šťávu, worcestrovou omáčku, dresink Caesar, utřený česnek,strouhanku a parmezán. V této směsi obalíme jednotlivé porce kuřecího masa.
V předehřátém grilu je pak grilujeme asi 5 minut po každé straně. Připravené žemle rozkrojíme a naplníme je nakrájenou zeleninou a grilovanými kuřecími plátky.