Grilovaná roštěná se zelným salátem recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření30 minPočet porcí4 porce

Grilovanou roštěnou se zelným salátem podávejte třeba s hranolky. Salát z kysaného zelí je k ní vynikající.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 700 g roštěné
  • 150 g majonézy
  • 100 g kysaného zelí
  • 1 jablko
  • sůl
  • mletý barevný pepř
  • mletá sladká paprika
  • citron
  • olivový olej


Způsob přípravy

Roštěnku nakrájíme na plátky, potřeme je olivovým olejem z obou stran, opepříme, osolíme a jen lehce posypeme mletou paprikou. Pak je uložíme na půl hodiny do ledničky.

Po půl hodině plátky grilujeme z každé strany asi 1,5 až 2 minuty. Horké zabalíme do alobalu a uložíme na 20 minut do tepla.

Mezitím si připravíme zelný salát. Kysané zelí zcedíme a nakrájíme na drobnější kousky. Přidáme nahrubo nastrouhané jablko, smetanu, promícháme a dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou podle chuti.

Maso vyndáme z alobalu a společně se zelným salátem a vybranou přílohou můžeme podávat.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Grilovaná roštěná se zelným salátem recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu grilovaná roštěná zelným salátem .
Hledat podobné recepty na internetu jako Grilovaná roštěná se zelným salátem

Kde najít informace



×