Sdílet:

Filé z tresky s vejci recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí3 porce

Filé z tresky s vejci je rychlé a poměrně levné jídlo. Můžeme použít filé zamrazené.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 3 porce zmraženého filé
  • 3 vejce
  • 1 cibule
  • 50 g slaniny
  • sůl
  • kmín
  • mletá červená paprika
  • 2 lžíce nasekané pažitky


Způsob přípravy

Filé částečně rozmrazíme a nakrájíme na kousky. Ve vyšší pánvi osmahneme nadrobno nakrájenou slaninu s pokrájenou cibulí.

Přidáme tresčí filé a vše dobře promícháme. Rybí maso osolíme a okořeníme špetkou pepře a papriky. Na mírné plotně pak filé dusíme doměkka. Nakonec ho zalijeme rozšlehanými vejci a za stálého míchání necháme vejce ztuhnout.

Na talíři pak jednotlivé porce posypeme pažitkou a podáváme s čerstvým pečivem.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Filé z tresky s vejci recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Filé z tresky s vejci.
Nebo hledejte podobné podle části názvu filé tresky vejci .
Hledat podobné recepty na internetu jako Filé z tresky s vejci

Kde najít informace



×