Sdílet:

Fettuccine Alfredo recept

Redakce

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření30 minPočet porcí4 porce

Fettuccine Alfredo jsou římské široké nudle ve výborné smetanové omáčce. Jídlo velmi jednoduché a přesto vynikající chuti.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 400 g těstovin Fettuccine
  • 2 lžíce nasekané zelené petrželky
  • 1/2 hrnku smetany
  • sůl
  • mletý černý pepř
  • 1/2 hrnku másla
  • 1/2 hrnku strouhaného parmezánu


Způsob přípravy

Fettuccine Alfredo jsou římské široké nudle ve výborné smetanové omáčce. Jídlo velmi jednoduché a přesto vynikající chuti. Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu ve slané vodě. Jeden hrnek vody z těstovin si po jejich slití dáme stranou. Na vyšší pánev nalijeme smetanu a v ní při nižší teplotě rozpustíme máslo. Pak přidáme nastrouhaný parmezán, osolíme a opepříme a důkladně promícháme.

Pokud je omáčka příliš hustá, můžeme přidat po jednotlivých lžících trochu odlité vody z těstovin. Po přidání vody omáčku odstavíme z plotny. Nyní do omáčky nasypeme vařené těstoviny tak, aby byly pokryté omáčkou. Nakonec jídlo posypeme nasekanou petrželkou a podáváme je teplé.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Fettuccine Alfredo recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Fettuccine Alfredo.
Nebo hledejte podobné podle části názvu fettuccine alfredo .
Hledat podobné recepty na internetu jako Fettuccine Alfredo

Kde najít informace



×