Fazolová pomazánka s provolone piccante z La Formaggeria Gran Moravia recept
Lenek
Tato pomazánka je vhodná na svačinu i jako rychlá večeře.
(celý recept)
Ingredience receptu
- 250 g plechovka bílých fazolí
- 4 lžíce extra panenského olivového oleje
- sůl a pepř
- snítka libečku nebo petržele na dochucení
- 2 rozdrcené stroužky česneku
- hrst nasekaných vlašských ořechů
- hrst nastrouhaného sýru provolone piccante z La Formaggeria Gran Moravia
Způsob přípravy
Fazole vlijte do cedníku, propláchněte studenou vodou a nechte odkapat. Vsypte do mixéru a rozmixujte spolu s olivovým olejem. Pokud mixér nemáte, v misce rozdrťte fazole vidličkou nebo šťouchadlem na brambory a pak promíchejte s olejem.
Směs dochuťte solí, pepřem, česnekem a najemno nasekaným libečkem. Vmíchejte ořechy a sýr a natřete na opečené plátky chleba. Ozdobte dle chuti osmaženou pancettou nebo feferonkou.
Další recepty na Fazolová pomazánka s provolone piccante z La Formaggeria Gran Moravia.
Nebo hledejte podobné podle části názvu fazolová
pomazánka
provolone
piccante
formaggeria
gran
moravia
.
Hledat podobné recepty na internetu jako Fazolová pomazánka s provolone piccante z La Formaggeria Gran Moravia