Drůbeží paprikáš recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí2 porce

Drůbeží paprikáš podáváme s knedlíky, s těstovinami, s rýží. Také vařené brambory se samozřejmě hodí.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 3 kuřecí stehenní řízky
  • 1 šalotka
  • 100 ml smetany
  • mletá sladká paprika
  • špetka soli
  • špetka mletého černého pepře
  • hladká mouka
  • olivový olej
  • masový vývar


Způsob přípravy

Kuřecí řízky zbavíme kůže, nakrájíme je na menší kousky a okořeníme solí a pepřem ze všech stran. Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Když zesklovatí, přidáme maso a krátce je opečeme.

Přidáme lžíci mleté papriky, podlijeme maso vývarem a pod pokličkou dusíme do měkka. Podle potřeby občas podlijeme.

Když je maso měkké, omáčku zalijeme smetanou, ve které jsme rozmíchali trochu hladké mouky. Už jen krátce povaříme a podle chuti přidáme koření a sůl.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Drůbeží paprikáš recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Drůbeží paprikáš.
Nebo hledejte podobné podle části názvu drůbeží paprikáš .
Hledat podobné recepty na internetu jako Drůbeží paprikáš


×