Drůbeží játra na víně recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření45 minPočet porcí2 porce

Drůbeží játra na víně jsou rychlou minutkou. Maso je jemné a omáčka lehce pikantní. Přílohou může být bramborová kaše nebo polenta.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 500 g drůbežích jater
  • 150 ml červeného vína
  • 1 malá cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1 rajče
  • sušená majoránka
  • mletý černý pepř
  • sladká mletá paprika
  • sůl
  • olivový olej


Způsob přípravy

Ve vysoké pánvi zahřejeme olej, přidáme utřený česnek a očištěná drůbeží játra. Krátce vše zprudka opečeme, pak přidáme na tenké proužky nakrájenou cibuli, na plátky nakrájené rajče a ještě krátce restujeme, dokud cibule nezměkne.

Nyní do pánve přidáme špetku pepře, papriky a majoránky, zalijeme červeným vínem, a vše zvolna dusíme, až se víno částečně vyvaří a omáčka správně zhoustne. Pánev odstavíme z plotny a jídlo dochutíme solí a pepřem podle chuti.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Drůbeží játra na víně recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Drůbeží játra na víně.
Nebo hledejte podobné podle části názvu drůbeží játra víně .
Hledat podobné recepty na internetu jako Drůbeží játra na víně

Kde najít informace



×