Drůbeží játra na špejli recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření45 minPočet porcí4 porce

Drůbeží játra na špejli připravíme velmi rychle v troubě. Jako přílohu můžeme zvolit brambory, pečené nebo vařené, a čerstvou sezónní zeleninu.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 400 g drůbežích jater
  • 3 stroužky česneku
  • 150 g vepřové klobásy
  • 250 g žampionů
  • olivový olej
  • mletý černý pepř
  • mořská sůl
  • mletá sladká paprika


Způsob přípravy

Troubu si předehřejeme na 180 stupňů. Játra pečlivě odblaníme a očistíme. Pak je nakrájíme na plátky, stejně jako klobásu a žampiony.

V misce smícháme utřený česnek se špetkou pepře a papriky. Nakrájená játra, klobásu a žampiony střídavě napichujeme na špejle. Pak hotové špízy potřeme česnekovou směsí.

Na olejem vymazaný pekáč naskládáme špízy vedle sebe a v předehřáté troubě je pečeme asi 5 minut. Po této době špízy otočíme a pečeme dalších přibližně 5 minut do měkka.

Hotové špízy lehce osolíme a podáváme s vybranou přílohou.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Drůbeží játra na špejli recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Drůbeží játra na špejli.
Nebo hledejte podobné podle části názvu drůbeží játra špejli .
Hledat podobné recepty na internetu jako Drůbeží játra na špejli


×