Domácí vanilkový cukr recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření20 minPočet porcí8 porcí

Domácí vanilkový cukr není žádný problém. Můžete ho mít v zásobě v uzavřené nádobě a tak je vždycky po ruce.

Ingredience receptu

  • 1 vanilkový lusk
  • 200 g cukru krupice


Způsob přípravy

Vanilkový lusk vyndáme z obalu a necháme ho ležet v pokojové teplotě alespoň 10 dní, aby byl tvrdší. Pak ho nakrájíme na kousky asi 1 cm silné.

Do mlýnku nasypeme cukr a postupně při mletí přidáváme kousky vanilky, až nameleme jemný, vanilkový cukr. Uložíme ho do uzavřené skleněné nádoby.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Domácí vanilkový cukr recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu domácí vanilkový cukr .
Hledat podobné recepty na internetu jako Domácí vanilkový cukr


×