Ďábelské roštěnky recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí4 porce

Ďábelské roštěnky jsou především pro milovníky pikantních a kořeněných jídel. Jako přílohu můžete dát dušenou rýži, nebo hranolky pečené v troubě.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 4 hovězí roštěnky
  • 180 ml suchého červeného vína
  • 2 lžíce hořčice
  • 1 střední červená cibule
  • 2 lžíce rajčatového protlaku
  • olivový olej
  • sůl
  • špetka chilli koření
  • masový vývar


Způsob přípravy

Očištěné maso naklepeme a nakrájíme na menší kousky. Na rozpáleném oleji je pak zprudka opečeme. Pak přidáme cibuli nakrájenou na kolečka a vše osolíme.

Jakmile cibule zesklovatí, zalijeme maso zálivkou, kterou jsme připravili smícháním vína, hořčice, protlaku a chilli koření.

Maso podlijeme podle potřeby vývarem a dusíme doměkka. Fotografie: Facebook.com


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Ďábelské roštěnky recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Ďábelské roštěnky.
Nebo hledejte podobné podle části názvu Ďábelské roštěnky .
Hledat podobné recepty na internetu jako Ďábelské roštěnky

Kde najít informace



×