Ďábelské roštěnky recept
Ďábelské roštěnky jsou především pro milovníky pikantních a kořeněných jídel. Jako přílohu můžete dát dušenou rýži, nebo hranolky pečené v troubě.
(celý recept)
Ingredience receptu
- 4 hovězí roštěnky
- 180 ml suchého červeného vína
- 2 lžíce hořčice
- 1 střední červená cibule
- 2 lžíce rajčatového protlaku
- olivový olej
- sůl
- špetka chilli koření
- masový vývar
Způsob přípravy
Očištěné maso naklepeme a nakrájíme na menší kousky. Na rozpáleném oleji je pak zprudka opečeme. Pak přidáme cibuli nakrájenou na kolečka a vše osolíme.
Jakmile cibule zesklovatí, zalijeme maso zálivkou, kterou jsme připravili smícháním vína, hořčice, protlaku a chilli koření.
Maso podlijeme podle potřeby vývarem a dusíme doměkka. Fotografie: Facebook.com