Sdílet:

Cizrnový salát recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření30 minPočet porcí4 porce

Cizrnový salát chutná trochu oříškově. Spojení cizrny a tuňáka je rozhodně dobrý nápad, a přidáním bylinek podle vlastní chuti můžete salát klidně pokaždé obměňovat.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 2 konzervy cizrny
  • 1 jarní zelená cibulka
  • 1 konzerva tuňáka v oleji
  • sůl
  • mletý černý pepř
  • zelená petrželka
  • olivový olej
  • citronová šťáva


Způsob přípravy

Cizrnu bez nálevu nasypeme do větší mísy. Přidáme na kroužky nakrájenou cibulku i s natí, celou konzervu tuňáka i s olejem, nasekanou zelenou petrželku, špetku soli a pepře.

Vše důkladně promícháme a podle chuti přidáme ještě citronovou šťávu, případně trochu olivového oleje. Salát podáváme vychlazený, můžeme ho nabídnout třeba ke grilovaným nebo pečeným masům.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Cizrnový salát recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Cizrnový salát.
Nebo hledejte podobné podle části názvu cizrnový salát .
Hledat podobné recepty na internetu jako Cizrnový salát

Kde najít informace



×