Chléb pita s tuňákovou rýží recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření45 minPočet porcí4 porce

Chléb pita s tuňákovou rýží je jídlo plné zeleniny. Může to být rychlý oběd nebo sytá svačinka.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 10 plátků pita chleba
  • 1 konzerva tuňáka v oleji
  • 20 g rýže
  • 2 jarní cibulky
  • 1 naložená červená kapie
  • mletý černý pepř
  • sůl
  • mletá červená paprika
  • 2 lžíce majonézy
  • 2 rajčata


Způsob přípravy

Rýži uvaříme v osolené vodě doměkka. Tuňáka nakrájíme na menší kousky, jarní cibulky na tenké proužky. Červenou kapii nakrájíme na kousky. Pita chleba si připravíme podle návodu na obalu.

V míse smícháme uvařenou rýži s majonézou, nakrájeným tuňákem a zeleninou. Podle chuti směs ochutíme kořením a osolíme.

Pita chleba naplníme připravenou směsí s tuňákem, ozdobíme plátky rajčat a můžeme podávat.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Chléb pita s tuňákovou rýží recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu chléb pita tuňákovou rýží .
Hledat podobné recepty na internetu jako Chléb pita s tuňákovou rýží

Kde najít informace



×