Sdílet:

Čevapčiči s kapustou recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření45 minPočet porcí4 porce

Čevapčiči s kapustou podáváme s bramborovou kaší a čerstvým salátem, třeba okurkovým. Vhodnou přílohou jsou i čerstvě uvařené nové brambory. Kdo to má rád, může přidat tatarskou omáčku.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 1/2 hlávky kapusty
  • 200 g vepřového masa
  • 50 g slaniny
  • 1 až 2 vejce
  • 3 lžíce strouhanky
  • mletý černý pepř
  • sůl
  • hladká mouka
  • rostlinný olej


Způsob přípravy

Kapustu povaříme ne úplně do měkka ve slané vodě, scedíme a necháme okapat. Pak ji spolu s vepřovým masem a slaninou umeleme na masovém strojku.

Směs okořeníme pepřem, osolíme a přidáme strouhanku a vejce tak, aby vzniklo těsto podobně jako na karbanátky.

Z hotového těsta vytvoříme mokrýma rukama malé šišky, lehce je obalíme v hladké mouce a osmažíme za všech stran v dostatečném množství rozpáleného oleje. Ihned podáváme.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Čevapčiči s kapustou recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Čevapčiči s kapustou.
Nebo hledejte podobné podle části názvu Čevapčiči kapustou .
Hledat podobné recepty na internetu jako Čevapčiči s kapustou

Kde najít informace



×