Sdílet:

Čevabčiči recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí4 porce

Čevabčiči můžeme podávat jen s čerstvým pečivem. Dobré bude i s vařenými bramborami, bramborovou kaší, nebo jen s čerstvým zeleninovým salátem.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 500 g jemně mletého hovězího masa
  • 1 stroužek česneku
  • 1 červená cibule
  • špetka soli
  • špetka mletého černého pepře
  • špetka mleté pikantní papriky
  • olivový olej
  • jemná strouhanka


Způsob přípravy

Maso smícháme s utřeným česnekem, na jemno nakrájenou cibulí, přidáme sůl, papriku a pepř a důkladně vše promícháme. Pokud je směs příliš řídká můžeme přidat trochu jemné strouhanky. Připravenou směs uložíme do ledničky, nejlépe přes noc.

Druhý den z těsta vytvoříme malé šištičky, které ve vyšší vrstvě oleje osmažíme ze všech stran. Kromě zvolené přílohy můžeme ke každé porci ještě přidat hořčici, kyselou okurku nebo tatarskou omáčku.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Čevabčiči recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Čevabčiči.
Hledat podobné recepty na internetu jako Čevabčiči

Kde najít informace



×