Bylinkové máslo z medvědího česneku recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření30 minPočet porcí8 porcí

Bylinkové máslo z medvědího česneku se v kuchyni hodí na grilovaná masa, na bramborovou kaši, na míchaná vajíčka, na čerstvě uvařené brambory apod.

Ingredience receptu

  • svazek čerstvého medvědího česneku
  • 1 citron
  • 200 g másla
  • 1 stroužek česneku
  • špetka soli


Způsob přípravy

Medvědí česnek důkladně vypereme, listy osušíme a pokrájíme na menší kusy. Máslo necháme změknout na pokojovou teplotu. Bylinky a máslo vložíme do mixéru, přidáme 2 lžičky šťávy z citronu, utřený česnek a špetku soli.

Všechno rozmixujeme na máslovou pěnu s drobnými snítkami medvědího česneku. Ze směsi pomocí potravinové folie vytvoříme váleček, pevně ho zabalíme do folie a necháme v ledničce ztuhnout.

Pro potřebu vždy ukrojíme potřebný počet plátků a zbytek másla zase uložíme do chladna-


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Bylinkové máslo z medvědího česneku recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu bylinkové máslo medvědího česneku .
Hledat podobné recepty na internetu jako Bylinkové máslo z medvědího česneku


×