Sdílet:

Bylinkové máslo recept

Adéla S.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření15 minPočet porcí1 porce

Hodí k vařeným či pečeným bramborám, k masovým minutkám a samozřejmě na pečivo. Skvěle vám poslouží i jako základ při přípravě chuťovek. Vypadá hezky na talíři, a přitom ho připravíte jednoduše.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 1 hrst čerstvých bylinek (směs tymiánu, rozmarýnu, pažitky a petrželky)
  • 3 stroužky česneku
  • 250 gmásla
  • sůl, pepř


Způsob přípravy

Omyté a osušené bylinky nasekejte nadrobno. Stroužky česneku oloupejte a prolisujte.

Změklé máslo utřete s nakrá- jenými bylinkami, česnekem, solí a pepřem do pěny. Vložte do mísy, potravinářské fólie nebo formiček. Poté dejte alespoň na 2 hodiny ztuhnout do lednice, případně zamrazte na později.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Bylinkové máslo recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Bylinkové máslo.
Nebo hledejte podobné podle části názvu bylinkové máslo .
Hledat podobné recepty na internetu jako Bylinkové máslo

Kde najít informace



×