Brambory pečené v alobalu recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí2 porce

Brambory pečené v alobalu jsou velmi chutné a zachovají si všechny důležité živiny. Nepotřebujete ani kapku vody. Stačí mít doma alobal a pečící troubu.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 500 g brambor
  • sůl
  • máslo
  • zelené bylinky (pažitka, petržel)


Způsob přípravy

Troubu si předehřejeme na 180 stupňů. Brambory oloupeme a překrojíme na půlky. Kousky brambor by měly být přibližně stejně velké. Lehce je osolíme a můžeme posypat nasekanými bylinkami.

Pak brambory naskládáme na plát alobalu, poklademe kousky másla a neprodyšně je do alobalu zabalíme.

Při teplotě trouby 180 stupňů brambory pečeme v předehřáté troubě asi 20 až 30 minut, podle velikosti. Hotové brambory můžeme podávat například s tvarohem nebo s pečeným masem.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Brambory pečené v alobalu recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Brambory pečené v alobalu.
Nebo hledejte podobné podle části názvu brambory pečené alobalu .
Hledat podobné recepty na internetu jako Brambory pečené v alobalu

Kde najít informace



×