Bramborové karbanátky s uzeným masem recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí4 porce

Bramborové karbanátky s uzeným masem a k nim stačí už jen salát z čerstvé sezónní zeleniny. Lepší bude uzené maso trochu prorostlé, než jen libové.

Ingredience receptu

  • 800 g brambor
  • 2 vejce
  • 200 g uzeného masa
  • 1 stroužek česneku
  • sůl
  • mletý pepř
  • kukuřičná strouhanka
  • olivový olej na smažení


Způsob přípravy

Předem si uvaříme ve slupce brambory, necháme je vystydnout, oloupeme a nastrouháme. Ve velké míse k nastrouhaným bramborám přidáme nadrobno nakrájené uzené maso, rozšlehaná vejce, utřený česnek, špetku soli a pepře. Promícháme a podle potřeby přidáme strouhanku na zahuštění.

Z bramborové směsi pak tvoříme karbanátky, které smažíme ve vyšší vrstvě oleje z obou stran dozlatova.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Bramborové karbanátky s uzeným masem recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu bramborové karbanátky uzeným masem .
Hledat podobné recepty na internetu jako Bramborové karbanátky s uzeným masem


×