Bramborové karbanátky s tuňákem recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí2 porce

Bramborové karbanátky s tuňákem můžeme podávat třeba s dušenou zeleninou nebo s čerstvými zeleninovými saláty. Nebo jen s chlebem a hořčicí.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 4 brambory
  • 2 jarní cibulky
  • 200 g tuňáka z konzervy
  • čerstvý zelený kopr
  • jemná strouhanka
  • sůl
  • olivový olej na smažení


Způsob přípravy

Brambory uvaříme ve slané vodě do měkka. Necháme je zchladnout, pak je oloupeme a rozšťoucháme na kaši. Na olivovém oleji krátce osmahneme nadrobno nakrájené jarní cibulky až zesklovatí.

Osmaženou cibulku přidáme k bramborám, stejně jako 1 lžíci nasekaného kopru, špetku soli a nakonec i nadrobno rozsekaného tuňáka z konzervy. Všechno důkladně promícháme, až se suroviny spojí.

Z bramborové směsi tvoříme malé karbanátky, obalíme je v jemné strouhance a smažíme na horkém oleji z obou stran dozlatova.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Bramborové karbanátky s tuňákem recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu bramborové karbanátky tuňákem .
Hledat podobné recepty na internetu jako Bramborové karbanátky s tuňákem

Kde najít informace



×