Bramborová kaše s parmezánem a slaninou recept
HanaRohlenová
Bramborová kaše s parmezánem a slaninou je luxusní příloha k masu. Ale klidně můžete maso vynechat.
(celý recept)
Ingredience receptu
- 500 g brambor
- 50 g anglické slaniny
- 50 g parmezánu
- 50 ml mléka
- sůl
- čerstvá zelená petrželka
Způsob přípravy
Brambory oloupeme a uvaříme v osolené vodě do měkka. Vodu scedíme, brambory rozšleháme na kaši a při šlehání postupně přidáváme i horké mléko.
Na pánvi osmahneme na malé kostičky nakrájenou anglickou slaninu . Do horké kaše nakonec vmícháme nastrouhaný sýr a osmaženou slaninu. Při podávání kaši posypeme nadrobno nasekanou čerstvou zelenou petrželkou.
Další recepty na Bramborová kaše s parmezánem a slaninou.
Hledat podobné recepty na internetu jako Bramborová kaše s parmezánem a slaninou