Bramborová kaše s parmezánem a slaninou recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření45 minPočet porcí2 porce

Bramborová kaše s parmezánem a slaninou je luxusní příloha k masu. Ale klidně můžete maso vynechat.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 500 g brambor
  • 50 g anglické slaniny
  • 50 g parmezánu
  • 50 ml mléka
  • sůl
  • čerstvá zelená petrželka


Způsob přípravy

Brambory oloupeme a uvaříme v osolené vodě do měkka. Vodu scedíme, brambory rozšleháme na kaši a při šlehání postupně přidáváme i horké mléko.

Na pánvi osmahneme na malé kostičky nakrájenou anglickou slaninu . Do horké kaše nakonec vmícháme nastrouhaný sýr a osmaženou slaninu. Při podávání kaši posypeme nadrobno nasekanou čerstvou zelenou petrželkou.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Bramborová kaše s parmezánem a slaninou recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu bramborová kaše parmezánem slaninou .
Hledat podobné recepty na internetu jako Bramborová kaše s parmezánem a slaninou
For Gastro 2022


×