Biftek pečený v alobalu recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí4 porce

Bifteky pečené v alobalu jsou lahodné, křehké a voní sýrem. Použít můžete sýr ementál,gouda, eidam, podle vlastní chuti.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 800 g hovězí svíčkové
  • 4 tlustší plátky libové šunky
  • 4 plátky tvrdého sýra
  • sůl
  • mletý černý pepř
  • mletá červená paprika
  • špetka chilli koření
  • olivový olej


Způsob přípravy

Troubu předehřejeme na 190 stupňů. Maso rozkrojíme na čtyři silnější plátky. Plátky zlehka naklepeme, osolíme a okořeníme.

Připravíme si čtyři kusy alobalu. Každý alobal potřeme olivovým olejem, na olej položíme plátek masa, na maso sýr a na sýr plátek šunky. Každý biftek pevně a neprodyšně zabalíme.

Balíčky s bifteky rozložíme na rošt do předehřáté trouby a zvolna pečeme přibližně půl hodiny. Přílohou mohou být hranolky nebo zeleninový salát.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Biftek pečený v alobalu recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Biftek pečený v alobalu.
Nebo hledejte podobné podle části názvu biftek pečený alobalu .
Hledat podobné recepty na internetu jako Biftek pečený v alobalu

Kde najít informace



×