Bezlepkový chleba z domácí pekárny recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření150 minPočet porcí10 porcí

Bezlepkový chleba z domácí pekárny upečete za pouhé dvě hodiny. Zkuste ho a zjistíte že je výborný.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 450 g bezlepkové mouky
  • 2 lžíce bramborové kaše v prášku
  • 450 ml teplé vody
  • 2 lžíce rostlinného oleje
  • 2 lžíce sezamových semínek
  • 2 lžičky sušeného droždí
  • 1 lžička soli
  • 1 lžička cukru
  • 2 lžíce jablečného octa


Způsob přípravy

Sypké ingredience důkladně promícháme v míse. Pekárnu naplníme vodou, přidáme olej, ocet, sůl, cukr a nakonec přisypeme sypkou směs. Úplně nakonec do pekárny nasypeme sušené droždí.

Chléb pečeme na krátký program, mělo by to trvat asi 120 minut. Po upečení hotový chléb vyklopíme a necháme vychladnout.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Bezlepkový chleba z domácí pekárny recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu bezlepkový chleba domácí pekárny .
Hledat podobné recepty na internetu jako Bezlepkový chleba z domácí pekárny

Kde najít informace



×