Bezlepkový chleba z domácí pekárny recept
HanaRohlenová
150 min10 porcí
Bezlepkový chleba z domácí pekárny upečete za pouhé dvě hodiny. Zkuste ho a zjistíte že je výborný.
(celý recept)
Ingredience receptu
- 450 g bezlepkové mouky
- 2 lžíce bramborové kaše v prášku
- 450 ml teplé vody
- 2 lžíce rostlinného oleje
- 2 lžíce sezamových semínek
- 2 lžičky sušeného droždí
- 1 lžička soli
- 1 lžička cukru
- 2 lžíce jablečného octa
Způsob přípravy
Sypké ingredience důkladně promícháme v míse. Pekárnu naplníme vodou, přidáme olej, ocet, sůl, cukr a nakonec přisypeme sypkou směs. Úplně nakonec do pekárny nasypeme sušené droždí.
Chléb pečeme na krátký program, mělo by to trvat asi 120 minut. Po upečení hotový chléb vyklopíme a necháme vychladnout.
Další recepty na Bezlepkový chleba z domácí pekárny.
Hledat podobné recepty na internetu jako Bezlepkový chleba z domácí pekárny