Batátové hranolky s domácím dipem recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí4 porce

Batátové hranolky s domácím dipem jsou výborné. Zkuste je místo těch klasických z brambor. Budete příjemně překvapeni.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 5 batátů
  • sůl
  • mletý barevný pepř
  • olivový olej
  • domácí dip:
  • 1 menší salátová okurka
  • 1 zakysaná smetana
  • 2 lžíce majonézy
  • sůl
  • mletý černý pepř
  • mletá pikantní paprika


Způsob přípravy

Troubu si předehřejeme na 200 stupňů. Batáty oloupeme a nakrájíme na hranolky. Nasypeme je na olejem vymazaný plech osolíme a opepříme. V předehřáté troubě je pečeme 20 až 30 minut do měkka.

Mezitím si v misce smícháme nastrouhanou okurku, majonézu a zakysanou smetanu. Dip promícháme a podle chuti přidáme sůl, pepř a papriku.

Batátové hranolky podáváme společně s domácím dipem. Samostatně, nebo jako přílohu k masu.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Batátové hranolky s domácím dipem recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu batátové hranolky domácím dipem .
Hledat podobné recepty na internetu jako Batátové hranolky s domácím dipem

Kde najít informace



×