Sdílet:

Batátové hranolky recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření30 minPočet porcí2 porce

Batátové hranolky mají trochu jinou chuť než ty klasické z brambor. Můžeme si je podle své chuti navíc okořenit třeba česnekem, nebo paprikou, nebo jiným kořením či bylinkami.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 4 batáty
  • olivový olej


Způsob přípravy

Batáty oloupeme, nakrájíme na tenké hranolky nebo na plátky a opláchneme je ve studené vodě. Pak je osušíme na papírové utěrce.

Ve vyšší pánvi hranolky v horkém oleji smažíme ze všech stran dozlatova. Hotové hranolky necháme okapat na papírové utěrce a třeba s kečupem je hned podáváme.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Batátové hranolky recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Batátové hranolky.
Nebo hledejte podobné podle části názvu batátové hranolky .
Hledat podobné recepty na internetu jako Batátové hranolky

Kde najít informace



×