Babiččin vaječný koňak bez vaření recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření30 minPočet porcí4 porce

Babiččin vaječný koňak bez vaření si připravíme rychle a snadno doma. Pro milé návštěvy, pro savnostní okamžiky, nebo jen tak, k odpolední kávě.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 500 ml rumu
  • 1 lžička vanilkového extraktu
  • 2 vejce
  • 2 konzervy neslazeného mléka Tatra
  • 2 konzervy slazeného Salka


Způsob přípravy

Do šlehače nalijeme rum a za stálého šlehání postupně přidáváme dva žloutky, slazené i neslazené mléko a nakonec i vanilkový extrakt.

Šleháme tak dlouho, až se všechny suroviny spojí a vznikne hustý hladký vaječný koňak. Nalijeme ho do láhve a dáme vychladit do ledničky.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Babiččin vaječný koňak bez vaření recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu babiččin vaječný koňak bez vaření .
Hledat podobné recepty na internetu jako Babiččin vaječný koňak bez vaření

Kde najít informace



×