Pikantní vepřový řízek
Pikantní vepřový řízek v těstíčku doplňte třeba domácí bramborovou kaší. Nebo bramborovým salátem, máte-li ho rádi. ...
Obrácený řízek
Obrácený řízek můžete usmažit na pánvi nebo upéci v troubě. Přílohou mohou být jakkoliv připravené brambory a třeba dušen...
Krkovice
Krkovička je chutnější než například pečeně, protože je prorostlá tukem. S kostí se hodí převážně na pečení, vykoštěná a ...
Guláš z vepřového masa
Guláš z vepřového masa podáváme s houskovým nebo bramborovým knedlíkem, s rýží, nebo jen s čerstvým chlebem. Maso je jemn...
Katův šleh podle Pohlreicha
Katův šleh podle Pohlreicha může vypadat podobně, jako ten podle našeho receptu. Tak ho vyzkoušejte. Je opravdu pikantní...
Pečené vepřové koleno
Pečené vepřové koleno můžeme podávat například s bramborovými knedlíky a zelím. Nebo jen s opečenými bramborami....
Pečené koleno podle Pohlreicha
Pečené koleno podle Pohlreicha je oblíbené jídlo všech labužníků. Také tento recept na vepřové koleno pečené na černém pi...
Moravský vrabec podle Pohlreicha
Moravský vrabec podle Pohlreicha je jednoduché a u nás velmi oblíbené jídlo, které můžete podávat s houskovými nebo bramb...
Guláš z vepřové krkovice
Guláš z vepřové krkovice je krásně šťavnatý a pro milovníky omáček je to vítaná změna. Přílohou může být rýže, houskové k...
Katův šleh podle Kluci v akci
Tato restaurační klasika má i dnes stále spoustu příznivců, a i když nad ní mnozí šéfkuchaři obracejí oči v sloup, je ten...
Pečené koleno Pohlreich
Pečené koleno Pohlreich je jemné a křehké maso, které samo odpadává od kostí. Opravdu něco pro gurmány....
Pečená kotleta v troubě
Pečená kotleta v troubě s bramborovým knedlíkem a se zelím. Nebo s jemnou bramborovou kaší a kyselou okurkou. Můžete si v...
Minutky z vepřového masa
Minutky z vepřového masa lze připravit mnoha různými způsoby. Záleží na koření a ostatních ingrediencích. ...
Pečená vepřová krkovička vcelku
Pečená vepřová krkovička vcelku je šťavnatá a upečené maso je báječně měkké. Doplnit ji můžete třeba klasicky zelím a kn...
Guláš z vepřové krkovice
I vepřové maso se hodí pro přípravu guláše. Ten se dá uvařit z plecka, ramínka nebo krkovice. Když si vyberete pro přípra...
Pečený bůček marinovaný
Pečený bůček marinovaný je nejlepší třeba s bramborovým knedlíkem. Ale s čerstvým chlebem, kyselou okurkou a hořčicí vám ...
Pečené vepřové koleno
Vepřové koleno je kalorická bomba, a proto se hodí zejména k chladnějšímu počasí. Když je udělané na pivě, odolá této čes...
Marináda na krkovici
Marináda na krkovici nebo i na jiný druh masa, je důležitou součástí vašeho grilování nebo pečení. I na ní záleží jak bud...
Pečená kotleta v troubě
Vepřová kotleta je velmi oblíbeným a chutným kouskem masa z prasete. Připravit se dá různě, na pánvi, ale i o něco zdravě...
Nadívaný vepřový bok
Nadívaný vepřový bok chutná báječně s domácí bramborovou kaší nebo s bramborovým salátem. Připravíme ho snadno v troubě....
Pečená krkovička se sýrem
Pečená krkovička se sýrem a cibulí je křehká a voňavá. Přílohou mohou být třeba brambory, pečené nebo vařené....
Marinované vepřové řízky pečené v troubě
Marinované vepřové řízky pečené v troubě jsou pikantní a podáváme je třeba jen se zeleninovými saláty. Smažené hranolky n...
Pikantní maso s česnekem
Pikantní maso s česnekem je jako správná minutka připravené během chvíle. Jen si dopřejte čas na marinování. Podáváme ho...
Pečený bůček
Pečený bůček je oblíbená a jednoduše připravená pochoutka, kterou můžeme jíst za tepla i za studena....
Roláda s vepřovou panenkou a žampiony
Roláda s vepřovou panenkou a žampiony je rychlá a třeba s bramborovou kaší je skvělým obědem. Také ji můžete podávat s če...
Pikantní grilované kotlety
Pikantní grilované kotlety můžete doplnit vařenými nebo pečenými bramborami. A třeba k tomu salát z čerstvé zeleniny....
Grilovaná žebírka
Grilovaná žebírka podávejte třeba se salátem z čerstvé zeleniny. Kdo to má rád, tak jsou vhodné i opečené brambory....
Pečené vepřové plátky v marinádě
Pečené vepřové plátky v marinádě můžeme podávat třeba s bramborovou kaší. Budou ale výborné i s hranolky nebo s čerstvý...
Obložené kotlety
Obložené kotlety s hranolky nebo se smaženými bramborami připravte třeba k nedělnímu obědu. A pak jděte odpoledne na dlou...
Asijský pečený bůček
Vyzkoušejte tento asijský recept na pečený bůček, po kterém se vám budou sbíhat sliny. Rafinovaná směs koření a křehké šť...
Pikantní smažené kotlety
Pikantní smažené kotlety podávejte třeba s grilovanou zeleninou. Nebo s pečenými brambory....
Masové kuličky
Masové kuličky podávejte v rajčatové omáčce. Třeba s oblíbenými těstovinami. Kromě trouby můžeme při vaření použít třeb...
Pulled pork – trhané vepřové maso
Jemné, šťavnaté masíčko, které vám utkví v paměti. Pulled pork je navíc skvělý v tom, že využití má opravdu široké. Po up...
Houbové ragú
Houbové ragú s čerstvým pečivem nebo s dušenou rýží rozhodně stojí za zkoušku. Pokud nemáte čerstvé lesní houby, klidně p...
Moravský vrabec
Moravský vrabec nejvíce chutná s knedlíkem a zelím. A to jak s houskovým tak i bramborovým knedlíkem. ...
Pečené rolky z vepřového masa
Pečené rolky z vepřového masa jsou takovou sváteční variantou vepřových řízků. Podáváme je proto také nejčastěji s bramb...
Rizoto z vepřové kýty se žampiony
Rizoto z vepřové kýty se žampiony je syté a velmi jednoduché jídlo. Pokud jste milovníci rýže, je to jedna z nespočetných...
Pečený bůček
Pečený bůček můžeme jíst i za studena. Nakrájíme ho na plátky a s čerstvým pečivem a naloženou okurkou bude všem chutnat....
Pomazánka na topinky
Pomazánka na topinky je z masa a hodí se jako skvělé pohoštění pro přátele při společných oslavách. Ale může to být i sk...
Domácí masopustní sulc
Domácí masopustní sulc je jedno z klasických jídel která se připravovala právě o masopustu. Vraťme se na chvíli ke svým ...
Pikantní kotlety
Pikantní kotlety můžeme podávat s hranolky nebo i s rýží. Je to rychlé a jednoduché jídlo s báječnou chutí....
Plněná vepřová plec
Co si upéct v troubě voňavé a šťavnaté maso? A jako přílohu vařené brambory. ...
Nadívaná vepřová žebírka
Nadívaná vepřová žebírka nám budou chutnat s brambory upečenými v troubě. Jako příloha může být i zelenina. Buď jako čer...
Segedínský guláš
Segedínskému guláši kysané zelí dodá tu známou chuť, pro kterou je tak oblíbený pro mnohé z nás. Podáváme ho s houskovým...
Pikantní vepřové kotlety
Pikantní vepřové kotlety podáváme s pečenými nebo vařenými brambory. Také bychom mohli jako přílohu nabídnout i rýži....
Rychlé přírodní kotlety
Rychlé přírodní kotlety podáváme s bramborovými hranolky a čerstvou zeleninou, nebo s bramborovou kaší. Je to rychlé, je...
Pečená vepřová plec s červenou řepou
Pečená vepřová plec s červenou řepou je dobrý tip na oběd nebo večeři. Předehřejeme si troubu....
Krkovička pečená se zelím
Krkovička pečená se zelím, doplněná bramborovým nebo houskovým knedlíkem, je jednoduchý recept na sváteční oběd. ...
Vepřo knedlo zelo
Vepřo knedlo zelo patří k nepostradatelným pokrmům české kuchyně, který si získal srdce mnoha lidí jak v domácnostech, ta...
Vepřové výpečky z krkovice
Vepřové výpečky z krkovice jsou ve finále téměř libové, protože většina tuku z masa se vypeče. Pro milovníky hodně tučnýc...