Krevety ve vinné omáčce s nudlemi
Krevety ve vinné omáčce s nudlemi jsou snadno a rychle připravené, kopr jim dodá nečekanou, ale výbornou chuť....
Losos se zeleninovou přílohou
Losos se zeleninovou přílohou je zdravé a lehké jídlo, které je hotové za chvíli. Kdo má velký hlad, může přidat i čerstv...
Pečený losos s ořechy
Pečený losos s ořechy je rychlý recept a ryba se marinuje jen krátce. Ale chuť masa je výborná a oříšky křupavé. Podávejt...
Kapří hranolky
Sladkovodní ryba kapr má v české kuchyni velkou tradici, a pokud patříte k jejím fanouškům, určitě vyzkoušejte tento rece...
Pečený losos s bramborovým salátem
Omega - 3 mastné kyseliny jsou velmi důležité pro správný chod mozku a ryby jich obsahují pořádnou porci. Maso z lososa m...
Grilovaný lososový špíz
Grilovaný lososový špíz je snadno a rychle připravené pohoštění při setkání s přáteli, je-li pěkné počasí, třeba na zahra...
Pstruh na smetaně
Chutná, cenově i jinak dostupná sladkovodní ryba, to je oblíbený pstruh. Připravit se dá na mnoho způsobů, třeba na smeta...
Losos na rajčatech a pórku
U lososa upoutá pozornost jeho krásně barevné maso, které je navíc velmi chutné. I když se tato ryba řadím spíše k tučněj...
Pečená treska s kořením
Pečená treska s kořením bude nejlepší s vařenými bramborami politými máslem. Přidejte salát z čerstvé zeleniny a budete m...
Pečená treska s hořčicí
Pečená treska s hořčicí je jemná a pikantní, a třeba s čerstvě uvařenými bramborami bude chutnat výborně. Také třeba s du...
Mořská štika s jarní cibulkou
Mořská štika s jarní cibulkou bude výborná s vařenými bramborami. Rychlý a zdravý oběd....
Kapří podkovy pečené
Maso z kapra nakrájené na podkovy vypadá na talíři velmi dekorativně a způsobů, jak rybu upravit, je hned několik. Kdo ne...
Kapr po staročesku
Kapr je v našich končinách velmi oblíbená ryba, a to nejen na Vánoce. Smažený kapr je klasika, ale velmi dobře chutná i p...
Mořská štika na tymiánu
Mořská štika na tymiánu, podávaná třeba s bramborovou kaší a zeleným salátem, je lehký a rychlý oběd. Tento recept se ho...
Losos s kuskusem
Oblíbený druh ryby podávaný s jemnozrnnou těstovinou - kuskusem, je velmi zdravé a přitom vydatné jídlo. Losos obsahuje v...
Losos s hřiby
Když se spojí chutný losos s aromatickými houbami, nemůže vzniknout špatný pokrm. I když jde o jídlo trochu hutnější, k p...
Grilované rybí filety s petrželovým máslem
Grilované rybí filety s petrželovým máslem jsou lehké a pikantní. Voní česnekem a čerstvou zelenou petrželkou. Přílohou m...
Pečený losos na pomerančích
Pečený losos na pomerančích je skvělá varianta receptu na tuhle oblíbenou rybu. Přílohou mohou být brambory nebo dušená ...
Losos
Losos je jednou z nejoblíbenějších ryb. Jeho maso je jemné a šťavnaté, doplněné omáčkou se zelenými bylinkami podle vaší ...
Ceviche
Ačkoli Peruánci prohlašují ceviche jako své národní jídlo toto jídlo najdete v domácnostech a restauracích ve Střední a J...
Ceviche
Ačkoli Peruánci prohlašují ceviche jako své národní jídlo toto jídlo najdete v domácnostech a restauracích ve Střední a J...
Mražený losos
Mraženého lososa před tepelnou úpravou raději rozmrazte. Den předem ho z mrazáku položte na talíř vyložený papírovou utě...
Salát s tuňákem, bylinkami a sladkou kukuřicí
Rychlá večeře pro celou rodinu. Salát s tuňákem doplněný oblíbenými bylinkami....
Losos na másle
Lososa na másle připravíte jednoduše a rychle v troubě. Jako přílohu můžete zvolit čerstvou zeleninu....
Losos
Tato velmi chutná ryba se řadí mezi nejoblíbenější druhy. Mezi její přednosti patří mimo jiné také vysoký obsah omega - 3...
Pečená treska s citronem a česnekem
Snadný recept na pečenou tresku v řeckém stylu s hrstkou středomořského koření a citronovou šťávou. Vychutnejte si tuto ...
Losos teriyaki s pak choi a sezamem
Skvělá kombinace sladkého chilli, medu, sezamového oleje a rybí omáčky vás doslova omámí. Toto jídlo připravíte za několi...
Rybí filé v troubě
Pokrmů z ryb není nikdy dost, ale jak je připravit, aby chutnaly i našim nejmenším? Inspirovala jsem se tak trochu u pejs...
Pikantní kapr
Pikantní kapr chutná zase trochu jinak než ten klasický smažený. Proč bychom si ho pro změnu nepřipravili i na štědroveč...
Filé z tresky s vejci
Filé z tresky s vejci je rychlé a poměrně levné jídlo. Můžeme použít filé zamrazené....
Pikantní pečené filé
Pikantní pečené filé můžeme podávat s bramborovou kaší politou máslem. Nebo s čerstvými zeleninovými saláty....
Rybí filé zapečené s houbami
Rybí filé zapečené s houbami můžeme servírovat především s brambory. Vařenými nebo pečenými. Noky ale také nebudou špatno...
Rybí filé pro labužníky
Rybí filé pro labužníky připravíme v troubě za 30 minut. Je to jednoduchý a hodně oblíbený recept....
Pečená treska s rajčaty
Pečená treska s rajčaty bude nejlepší s pečenými brambory. Nebo s hranolky....
Kapr na roštu
Kapr na roštu voní po česneku a je velmi pikantní. Podáváme ho s dušenou zeleninou nebo s opečenými bramborami....
Marinovaný pstruh na grilu
Marinovaný pstruh na grilu je snadné a rychlé jídlo. Přidejte k němu pár pečených brambor nebo zeleninový salát....
Poke bowl s lososem
Na Havaji slovo „poke“ znamená „sekat na kousky“, což odkazuje k hlavní úpravě pokrmu – většina surovin v misce je pokráj...
Mořská štika zapečená s parmezánem
Mořská štika zapečená s parmezánem je nejlepší s bramborami. Mohou být vařené nebo pečené v troubě zároveň s rybou....
Pražma na citrónovej omáčke s olivami
Filet z pražmy obalíme zľahka v múke. Na panvičke rozpustíme maslo na ktorom jemne orestujeme rozmarín, plátky citróna a ...
Grilovaný pstruh
Grilovaný pstruh je jednoduché, rychlé a lehké jídlo. Pro grilovací sezónu na zahradě jako stvořené. Ale stejně tak nám b...
Kapr podle Petra Voka z Rožmberka
Kapr podle Petra Voka z Rožmberka je velmi jednoduchý recept na přípravu naší oblíbené sladkovodní ryby. Stačí vám jen pá...
Pražma v papilotě
Toto je to nejlepší co můžete s čerstvou rybou udělat. Stačí vám pár ingrediencí, které se dají také obměňovat a během tř...
Pikantní filet z tresky
Pikantní filet z tresky podávejte s hranolky či vařenými bramborami. Nebo s dušenou zeleninou případně čerstvým zeleninov...
Pstruh na houbách
Příprava pstruha patří k těm nejjednodušším. Stačí ho jen očistit a vykuchat. Přinášíme delikátní recept na pstruha na ho...
Rybí karbanátky
Rybí karbanátky podávejte třeba s bramborovou kaší. Nebo s hranolky upečenými nasucho v troubě a s tatarskou omáčkou....
Mořská štika pečená v troubě
Mořská štika pečená v troubě je přesně to jídlo, které vaříme, když jsme příliš zaneprázdněni. Pár minut přípravy a zbyte...
Pstruh na bylinkách
Letní počasí přímo vybízí k návštěvě sádek nebo připravených rybníků, kde si můžete ulovit čerstvou rybu. Když už máte ul...
Pikantní pečené filé
Pikantní pečené filé můžeme podávat s vařenými brambory nebo s bramborovou kaší. Můžeme použít například filé z tresky....
Losos vařený v páře
Losos vařený v páře je jemný a lahodný. Jako přílohu podáváme třeba dušenou zeleninu....