Králičí stehna v zelenině
Králičí stehna v zelenině podávejte s vařenými bramborami, nebo i s těstovinami. Podle vaší chuti....
Cizrnová omáčka
Cizrnová omáčka se hodí třeba k vařeným masům. Příloha může být jakákoliv, omáčka je výborná i k těstovinám....
Domácí pikantní majonéza
Domácí pikantní majonéza ke grilovaným nebo pečeným masům, ke smaženému sýru, nebo do salátů. ...
Zvěřinová omáčka
Tato hustá a silná omáčka se hodí například ke kančímu guláši nebo k srnčím steakům. Ke zvěřině se často podávají i omáčk...
Rychlá boloňská omáčka
Omáčky z mletého masa na těstoviny jsou velmi oblíbené, protože jsou raz dva hotové a navíc velmi chutné. V červených var...
Znojemská omáčka
Skvěle se hodí k hovězímu masu s houskovým knedlíkem. Na tuhle českou klasiku občas dostaneme doma chuť. Sterilované okur...
Švestková omáčka
Její chuť by měla být sladkokyselá. Omáčka ze švestek se výborně hodí jako doplněk ke zvěřině, ale i drůbežímu masu....
Rybízová omáčka se smetanou
Rybízová omáčka se smetanou je další verze skvělé omáčky připravené z čerstvého bobulovitého ovoce....
Rybízová omáčka s vínem
Rybízová omáčka s vínem se hodí jak ke sladkým jídlům, tak k masu, zejména zvěřině. Tento recept je považován za základní...
Šípková omáčka
Legendární šípková omáčka se neobejde bez pořádného kusu zvěřiny. Kančí na šípkové omáčce musí ochutnat každý. Recept zde...
Višňová omáčka
Višňová omáčka se výborně hodí například k uzenému kachnímu prsu, ale višňová omáčka se dá konzumovat i se sladkým pečive...
Studená bylinková omáčka
Studená bylinková omáčka je skvělou přílohou ke všem grilovaným masům. Podávejte ji dobře vychlazenou....
Švestková omáčka z povidel
Švestková omáčka z povidel se hodí ke každé zvěřině. A nejen to, bude skvěle chutnat například i k uzenému masu....