Sdílet:

Recepty Hovězí


Spotřeba hovězího masa u nás má klesající tendenci a to je rozhodně škoda. Hovězí maso se dá využít na mnoho způsobů, nejen na populární recepty na steaky. A my vás tyto recepty na hovězí maso naučíme, rozhodně si totiž svoje místo ve vaší kuchyni zaslouží, hovězí maso je bohatým zdrojem zejména zinku nebo železa, přitom v něm ale najdeme jen poměrně malé množství tuku.

Vařené hovězí žebro s křenem
Uložit recept!
recepty
recepty

Vařené hovězí žebro s křenem

Vařené hovězí žebro s křenem můžeme podávat už jen s chlebem. Ale například také s vařenými bramborami a kyselou okurkou....

Svíčkové plátky v rokfórové omáčce
Uložit recept!
recepty
recepty

Svíčkové plátky v rokfórové omáčce

Svíčkové plátky v rokfórové omáčce, to je opravdu delikatesa. Měkké maso s pikantní omáčkou doplníme přílohou podle své c...

Čertovské roštěnky
Uložit recept!
recepty
recepty

Čertovské roštěnky

Čertovské roštěnky můžeme rychle připravit nečekané návštěvě. Jako příloha pak stačí čerstvé pečivo. ...

Vydatný hovězí guláš v holandské troubě
Uložit recept!
recepty
recepty

Vydatný hovězí guláš v holandské troubě

V chladném období není nic lepšího než vydatný hovězí guláš!. Dušené hovězí maso se vaří v troubě asi 2 hodiny, aby bylo ...

Tatarský biftek
Uložit recept!
recepty
recepty

Tatarský biftek

Protože je tento pokrm ze syrového masa, je u této lahůdky základem úspěchu volba kvalitního masa. Zde se opravdu nevypla...

Steak s medovou omáčkou
Uložit recept!
recepty
recepty

Steak s medovou omáčkou

Steak s medovou omáčkou podáváme nejčastěji s pečenými brambory nebo s jemně podušenou zeleninou....

Tatarák
Uložit recept!
recepty
recepty

Tatarák

Kvalitní syrové hovězí smíchané s dalšími ingrediencemi a namazané na topince - tatarák! Tahle dobrota má v naší republic...

Čevabčiči
Uložit recept!
recepty
recepty

Čevabčiči

Čevabčiči můžeme podávat jen s čerstvým pečivem. Dobré bude i s vařenými bramborami, bramborovou kaší, nebo jen s čerstvý...

Řízek z hovězího roštěnce
Uložit recept!
recepty
recepty

Řízek z hovězího roštěnce

Řízek z hovězího roštěnce je pikantní a podávat ho můžete s přílohami na které jste zvyklí. Brambory, kaše, hranolky, duš...

Závitky z hovězího masa
Uložit recept!
recepty
recepty

Závitky z hovězího masa

Závitky z hovězího masa můžeme podávat s rýží nebo s vařenými brambory. Kdo je na dietě, může si k nim dát čerstvý zeleni...

Ďábelské roštěnky
Uložit recept!
recepty
recepty

Ďábelské roštěnky

Ďábelské roštěnky jsou především pro milovníky pikantních a kořeněných jídel. Jako přílohu můžete dát dušenou rýži, nebo ...

Znojemská hovězí pečeně
Uložit recept!
recepty
recepty

Znojemská hovězí pečeně

Znojemská hovězí pečeně je notoricky známá a oblíbená hlavně díky omáčce s nezaměnitelnou chutí. Můžete ji podávat s hous...

Štěpánská hovězí pečeně
Uložit recept!
recepty
recepty

Štěpánská hovězí pečeně

Štěpánská hovězí pečeně bude chutnat s houskovými knedlíky, protože má výbornou omáčku. Ale také třeba s dušenou rýží....

Steak, steak, steak!
Uložit recept!
recepty
recepty

Steak, steak, steak!

Léto bez steaku je jako ryba bez vody, nemyslíte? Udělat si svůj první domácí steak je jako první milování – chce to odva...

Kde najít informace



×