Sdílet:

Džem


Recept na džem nabízí potěšení z čerstvého ovoce kdykoliv během roku, ale ve spíži se vám asi moc neohřeje, protože kdo by odolal sladké pomazánce z čerstvého ovoce. Uvnitř této sekce najdete například recept na meruňkový nebo rybízový džem, které patří mezi nejoblíbenější vůbec. Džem na rozdíl od marmelády obsahuje kousky ovoce a má řidší konzistenci. S čerstvým pečivem pak tvoří neodolatelnou dvojku při vašem ranním vstávání. Recept na džem hledejte ve naší kategorii.

Výborný džem z jahod a rebarbory
Uložit recept!
recepty
recepty

Výborný džem z jahod a rebarbory

Výborný džem z jahod a rebarbory můžete použít jako náplň do dortů, koláčů a jiných moučníků. Nebo jej přidat do bílého s...

Rybízový džem
Uložit recept!
recepty
recepty

Rybízový džem

Domácí rybízový džem namazaný na čerstvé pečivo je lahodná snídaně nejen pro děti. Džem můžeme také přidávat do smetanový...

Domácí broskvový džem
Uložit recept!
recepty
recepty

Domácí broskvový džem

Domácí broskvový džem si s želírovacím cukrem připravíte velmi snadno. Tahle sladká voňavá pochoutka se ve vaší spíži roz...

Rakytníkový džem
Uložit recept!
recepty
recepty

Rakytníkový džem

Připravte si doma lahodný rakytníkový džem, který je bohatý na vitamín C. Džem skvěle doplní palačinky či čerstvý chléb s...

Lahodný jahodový džem
Uložit recept!
recepty
recepty

Lahodný jahodový džem

Lahodný jahodový džem se v naší spíži určitě dlouho neohřeje. Namazaný na čerstvé pečivo, na lívance, palačinky, do jogu...

Malinový džem
Uložit recept!
recepty
recepty

Malinový džem

Malinový džem je sladká pomazánka vonící létem a prázdninami. Její příprava doma nedá moc práce a výsledek je vynikající....

Rakytníkový džem
Uložit recept!
recepty
recepty

Rakytníkový džem

Rakytníkový džem nám dodá spoustu vitamínů a prospěšných látek. V sychravých studených zimních dnech to rozhodně budeme p...

Rybízový džem
Uložit recept!
recepty
recepty

Rybízový džem

Rybíz je velmi zdravý a chutný. V kuchyni má mnoho využití. Můžeme si udělat rybízovou šťávu, džem nebo upéct rybízový ko...

Bezinková povidla
Uložit recept!
recepty
recepty

Bezinková povidla

Švestková povidla jsou klasika, ale co vyzkoušet ta z bezinek? Tmavé plody černého bezu dozrávají na konci srpna a jsou d...

Angreštový džem
Uložit recept!
recepty
recepty

Angreštový džem

Žluto - zelené plody angreštu dozrávají na začátku léta a výjimečné jsou nejen obsahem vitamínů, ale také pektinu. Díky t...

Cibulová marmeláda
Uložit recept!
recepty
recepty

Cibulová marmeláda

Marmeláda z cibule? Nenechte se zmást! Cibule povařená s vínem a balzamikovým octem skvěle chutná například jako příloha ...

Hrušková povidla na frgály
Uložit recept!
recepty
recepty

Hrušková povidla na frgály

Pečená povidla jsou na koláče nejlepší, tvrdí Dana Vašková z Písecka, která se o recept své babičky podělila v rozhlasové...



×