Chlupaté knedlíky se zelím a uzeným recept
Knedlíky tvarujeme dvěma lžícemi, vždy je namočíme, aby se těsto nelepilo a vaříme v osolené vodě asi 12 minut. Mezitím si nakrájíme cibulku, část dáme do kastrolu.Osmahneme do zlatova a přidáme zelí, kmín a trošku podlijeme vodou, necháme povařit 30 min. Druhou část cibulky si osmahneme na pánvi a
Podobné recepty jako Chlupaté knedlíky se zelím a uzeným
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem recept
Kulaťoučké knedlíky s uzeným masem a opečenou cibulkou jsou česká klasika. Stačí se jen rozhodnout, jestli si k nim dáte zelí nebo špenát. Není na nich nic složitého, jen si musíte dát pozor na načasování. Jelikož bramborové těsto rychle řídne, vždy si musíte dát nejdřív vařit vodu. Hodnocení recept
Podobné recepty jako Bramborové knedlíky plněné uzeným masem