Palačinky - základní recept
Palačinky připravené podle tohoto receptu můžeme plnit různými náplněmi. Známá je náplň z ušlehaného tvarohu. Můžeme př...
Bramborový dresink
Bramborový dresink používáme většinou do zeleninových salátů. Hodí se také k různým druhům masových jídel. Uvaříme bra...
Kulaté bramborové knedlíky
Domácí bramborové knedlíky jsou velká pochoutka. Jako příloha k pečeným masům, omáčkám, ke zvěřině. Vychladlé brambory...
Rakytníkový 3 v 1 (džem, džus a čaj)
Rakytníkový 3 v 1 je jedinečný recept, který nabízí tři chutné a zdravé varianty využití rakytníku. Tato lahodná kombinace zahrnuje džem, který se skvěle hodí na pečivo a dodává mu výjime...
Klasické palačinky
Klasické palačinky jsou tenké a jemné placky, které lze snadno připravit a mají široké možnosti využití. Mohou být plněny jak sladkými, tak slanými náplněmi. Palačinky se rychle usmaží a...
Rakytníkový džem
Připravte si doma lahodný rakytníkový džem, který je bohatý na vitamín C. Džem skvěle doplní palačinky či čerstvý chléb
Podobné recepty jako Rakytníkový džem
Mrkvový salát s jablky a jogurtem
Mrkvový salát s jablky a jogurtem je lahodný a zdravý pokrm, který kombinuje nastrouhanou mrkev s křupavými jablky a jemným jogurtem. Tento osvěžující salát je skvělou volbou jako přílo...
Lokše s lečem a klobásou
Lokše z bramborového těsta představují tradiční pokrm české kuchyně. Tyto placky se často servírují jako příloha k různým pokrmům, například k chutnému zeleninovému leču s klobásou. Kombin...
Džem z rakytníku
Džem z rakytníku je chutné a výživné jídlo, které si můžete snadno připravit podle našeho receptu. Tento osvěžující džem má unikátní ovocnou chuť a je skvělým doplňkem jak na pe...
Zuzančin úžasný cheesecake II
Připravte si lahodný cheesecake podle receptu Zuzančina úžasného cheesecaku II, který vás potěší svou jemnou a krémovou strukturou. Tento recept je skvělou volbou pro oslavy nebo jako sla...
Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou
Banánový chlebíček je skvělý recept, který k nám přišel z USA. Tento jednoduchý a výtečný chlebíček, připravovaný z přezrálých nebo zralých banánů, si rychle získal...
Extra rychlé lívance
Tyto lívance jsou skvělou volbou, pokud hledáte rychlý a jednoduchý recept. Používají místo droždí prášek do pečiva, což urychluje přípravu. Díky hrnkovému rozpisu je jejich výroba snadná...
Cuketový koláč s ovocem
Cuketový koláč s ovocem je lahodný dezert, který využívá cuketu, všestrannou zeleninu. Tento koláč se od klasických buchet liší a jeho chuť je obohacena o čerstvé ovoce, což mu dodává...
Hrnková bublanina s třešněmi
Hrnková bublanina s třešněmi je oblíbený letní dezert, který si můžete snadno připravit s různými druhy ovoce. Pokud máte po ruce čerstvé třešně, určitě byste je měli použít,...
Avokádový tataráček
Avokádový tataráček je lahodné jídlo s jemnou máslovou chutí avokáda, které lze ochutit různými kořeními a přidat další ingredience. Hlavní složkou je rozmačkané avokádo,...
Smažený obalovaný květák
Připravte si lahodné a zlatavé smažené květákové kousky, které jsou obalené v křupavém těstíčku. Tento pokrm se skvěle hodí jako příloha nebo samostatné jídlo a je ideální pro milovníky...
Pečená přílohová zelenina
Pečená přílohová zelenina je chutná a výživná volba, která se skládá z různých druhů zeleniny. Mezi hlavní ingredience patří brambory, které se omývají a pokud jsou větší, roz...
Hrníčková buchta s ovocem a krémem za studena
Hrníčková buchta s ovocem a krémem za studena je jednoduchý a chutný dezert, který si můžete snadno připravit. V receptu se využívá čerstvé ovoce, které je třeba důkla...
Focaccia
Focaccia je klasický italský chléb z měkkého kynutého těsta, jehož příprava je velmi snadná. Skvěle se hodí jako příloha k nejrůznějším pokrmům, ale můžete ji také plnit podle...
Moje dorty pečené s láskou pro rodinu
Tento recept na dorty, které připravuji s láskou pro svou rodinu, odráží moji vášeň pro pečení. I když nejsem profesionál, často se pouštím do pečení různých dortů k narozeninám a výro...
Kandovaná kůra z citrusového ovoce
Kandovaná kůra z citrusového ovoce je delikátní pochoutka, která se připravuje z pečlivě očištěného ovoce. Před jakýmkoli zpracováním je důležité kůru důkladně omýt horkou vodou a...