Pstruh lososovitý v pikantní petrželkové omáčce recept ...
Suroviny: pstruh, šťáva citronová, olej, sůl, pepř, smetana ke šlehání, omáčka rybí, pepř zelený sterilovaný, petrželka zelená. Omytá a očištěná filé osolíme a pokapeme citronem. Rozpustíme máslo a filé opečeme z každé strany 3-4 minuty. Začínáme kůži dolů.Hotové vytáhneme….
Podobné recepty jako Pstruh lososovitý v pikantní petrželkové omáčce ...
Pstruh lososovitý s lehkým špenátem recept
Položíme je kůží dolů na prkýnko a vetřeme do masa směs olivového oleje a jemně nasekaných bylinek, nakonec pokapeme citronem. Necháme uležet/marinovat/ 30 minut. Půl sáčku špenátu vsypeme do misky a zalijeme vroucí vodou. Až rozmrzne a rozdělí se na lístky, dáme ho do sítka a necháme okapat.
Podobné recepty jako Pstruh lososovitý s lehkým špenátem
Pstruh lososovitý s tagliatelle a zeleninou recept
pstruh lososovitý čerstvé Tagliatelle (mohou však být i sušené) 150-200 ml 150-200 ml sladké smetany 1 lžíce 1 lžíce zakysané smetany hrst hrst žampionů hrst hrst cherry rajčátek 2 2 menší cibule rukola paprika čerstvá sůl pepř máslo olivový olej sýr Grana Padano
Podobné recepty jako Pstruh lososovitý s tagliatelle a zeleninou
Pstruh lososovitý s lehce pikantní zeleninou recept
Postup přípravy. Brambory omyjeme a dáme vařit ve slupce do osoléné vody. Růžový pepř lehce podrtíme v hmoždíři. V misce smícháme vinný ocet, špetku soli, růžový pepř, med a olej. Důkladně prošleháme. Rybu na kůži lehce nařežeme, z obou stran potřeme olejem, posypeme nasekaným rozmarýnem a osolíme.
Podobné recepty jako Pstruh lososovitý s lehce pikantní zeleninou
Lososový pstruh se smetanovou brokolicí recept
Pečeme maximálně 10 minut. Rybu s brokolicí naservírujeme na talíře a přidáme bramborovou přílohu: vařené nebo šťouchané brambory, bramborovou kaši. Hranolkům bych se raději vyhnula, aby nepřebíjely jemnou chuť masa. Poznámka autorky receptu Lososového pstruha mám moc ráda. Je jemnější než losos, ob
Podobné recepty jako Lososový pstruh se smetanovou brokolicí
Pečený losos v pikantní omáčce s ovocem recept
Do zapékací misky nebo pekáčku dáme na dno sezamový olej, položíme porce lososa. Zalijeme připravenou směsí, přidáme kostičky manga a dáme péct na 15 minut. Pečeného lososa vyndáme stranou, na talíře dáme uvařenou jasmínovou rýži, přelijeme omáčkou a poklademe dvěma kousky lososa.
Podobné recepty jako Pečený losos v pikantní omáčce s ovocem
Pstruh lososovitý s citronovou omáčkou recept
Suroviny: pstruh, citron, máslo, olej, sůl, pepř, kmín mletý, mouka hladká, vývar zeleninový, smetana, kopr. Omyté a osušené filé osolíme a okořeníme. Lehce pokapeme citronem a necháme chvíli odležet.V pánvi rozehřejeme olej a filé opečeme kůží dolů asi….
Podobné recepty jako Pstruh lososovitý s citronovou omáčkou
Pstruh lososovitý v pikantní petrželkové omáčce fotografie 3 ...
Fotografie k receptu Pstruh lososovitý v pikantní petrželkové omáčce. Domů - Recepty - Pstruh lososovitý v pikantní petrželkové omáčce. Zpět na recept. Pstruh lososovitý v pikantní petrželkové omáčce mika59 mika59 Předchozí Následující 2 z 2. Předchozí ...
Podobné recepty jako Pstruh lososovitý v pikantní petrželkové omáčce fotografie 3 ...
Pstruh lososovitý v pikantní petrželkové omáčce fotografie 3 ...
Fotografie k receptu Pstruh lososovitý v pikantní petrželkové omáčce. Domů - Recepty - Pstruh lososovitý v pikantní petrželkové omáčce. Zpět na recept. Pstruh lososovitý v pikantní petrželkové omáčce mika59 mika59 Předchozí Následující 1 z 2. Předchozí ...
Podobné recepty jako Pstruh lososovitý v pikantní petrželkové omáčce fotografie 3 ...
Pečený pstruh se žloutkovo-zeleninovou omáčkou recept ...
Mezitím v malém kastrůlku připravíme omáčku ze žloutků, lžíce másla a citrónové šťávy tak, že suroviny prošleháváme na mírné teplotě. Z pekáčku slijeme vývar se zeleninou, přidáme ho k omáčce ze žloutků, za stálého šlehání necháme zhoustnout a dochutíme solí.
Podobné recepty jako Pečený pstruh se žloutkovo-zeleninovou omáčkou ...
Pstruh lososovitý s bylinkami a máslovou zeleninou recept ...
Přidat komentář. Suroviny: pstruh, česnek, bazalka čerstvá, citron, máslo, olej, karotka baby, hrášek mražený, sůl, pepř mletý, petrželka. Porce ryby osolíme a opepříme. Do pánve s rozehřátým olejem dáme celé stroužky česneku a snítku bazalky.Když se olej rozvoní, bazalku vytáhneme,….
Podobné recepty jako Pstruh lososovitý s bylinkami a máslovou zeleninou ...
Pečený pstruh s holandskou omáčkou
Pečený pstruh s holandskou omáčkou - recept: Pstruhům odřízněte hlavu, vykostěte, ale nechte spojené ocasem. Osolte, opepřete, přidejte bylinky, pokapejte olejem a přeložte druhým filetem. Vložte
Podobné recepty jako Pečený pstruh s holandskou omáčkou
Pstruh lososovitý na másle s citrónem a bylinkami recept ...
Rozpálíme teflonovou pánev s olivovým olejem a přidáme máslo. Pstruha opékáme nejprve kůží dolů 3-5 minutek, aby byla kůže hezky nazlátlá. Filety posolíme a poté obrátíme dopéct. Přidáme máslo, zakapeme citrónem a necháme rybku dodělat. Podáváme s brambory.
Podobné recepty jako Pstruh lososovitý na másle s citrónem a bylinkami ...
Pečený arktický losos s pikantní asijskou omáčkou ...
Pečený arktický losos s pikantní asijskou omáčkou. Pečený arktický losos s pikantní asijskou omáčkou Zdroj: archiv Boxxi. 11x. Losos je v Česku zdaleka nejoblíbenější rybou. Příjemná chuť, jednoduchá příprava a zdravotní benefity ji předurčují k tomu, aby se na našich talířích objevovala co nejčastě
Podobné recepty jako Pečený arktický losos s pikantní asijskou omáčkou ...
Pstruh na bramborech s rajčaty recept
Do vymasteného pekáčika rozložíme nakrájanú slaninu. Na ňu uložíme na kolieska narezané zemiaky a jemne osolíme. Vedľa seba uložíme na kolieska narezané paradajky a posypeme sekanou bazalkou. Pstruhy osolíme, do vnútra vložíme plátok masla a uložíme na paradajky.
Podobné recepty jako Pstruh na bramborech s rajčaty
Pstruh na bylinkovém másle s novými brambůrkami recept ...
Vysušíme papírovou utěrkou. Naplníme bylinkovým máslem do vnitřků ryb po celé délce a pomažeme je i z obou vnějších stran. Vložíme do rozpálené pánve (bez tuku, stačí máslo z ryb) a opékáme z každé strany 5-10 min. Podáváme s kouskem citronu a s vařenými novými brambůrkami (nejlépe se slupkou). Uvař
Podobné recepty jako Pstruh na bylinkovém másle s novými brambůrkami ...
Pečený pstruh s koprem a bramborami
Vrchní stranu ryby nařízněte párkrát křížem a pečte zakápnutou olivovým olejem na pečicím papíru v troubě předehřáté na 180 stupňů 15 minut. Mezitím uvařte přílohové brambory. Rybu a brambory podávejte s rozpuštěným máslem a čerstvou posekanou petrželovou natí.
Podobné recepty jako Pečený pstruh s koprem a bramborami
Pstruh na cibuli recept
Postup přípravy Pstruha vykucháme, očistíme od šupin, odstraníme hlavu. Bohatě rybu osolíme, lehce uvnitř posypeme citronovým pepřem. Cibule rozpůlíme a nakrájíme půlky na hrubší měsíčky. Na pánev dáme rozpustit máslo, do kterého přidáme lžičku oleje. Vložíme cibulové měsíčky a opečeme do sklovata.
Podobné recepty jako Pstruh na cibuli
Ostré vepřové nudličky recept
Ostré vepřové nudličky. Jednoduchý a výborný recept na vepřovou plec v pikantní omáčce z celeru a mrkve. Harissa, pálivá pasta oblíbená především v Tunisku, se postará o ostrost celé omáčky. Zjemníme smetanou a oběd je během chvilky hotový.
Podobné recepty jako Ostré vepřové nudličky
Mrkvová polévka s haluškami recept
Mrkvu nastrúhame najemno a osmažíme na masle, zalejeme vývarom alebo vodou s bujónom, pridáme soľ + korenie a varíme. Halušky: vajíčko zmiešame s krupicou troškou oleja + soľ (nesmie to byť riedke ani moc husté).
Podobné recepty jako Mrkvová polévka s haluškami
Smetanová kari brokolice recept
Na cibuli nasypeme brokolici rozebranou na růžičky, osolíme, promícháme, přidáme lžíci vody a na mírném plameni dusíme pod poklicí do změknutí brokolice na skus. Zakysanou smetanu pokojové teploty naředíme malým množstvím mléka (měla by zůstat krémová) a promícháme.
Podobné recepty jako Smetanová kari brokolice
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Postup přípravy. Ve středním rendlíku smíchejte hrnek vody, srirachu, sójovou omáčku, česnek, cukr, med a promíchejte. Přiveďte směs k varu na středním plameni, v misce vyšlehejte 2 lžíce škrobu se 2 lžícemi vody. Přilijte do omáčky, míchejte do zhoustnutí a poté snižte plamen. Kuřecí kostky a 1/3 h
Podobné recepty jako Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Bageta s česnekem a bylinkami recept
Postup přípravy Změklé máslo smícháme s utřeným česnekem, nasekanou bazalkou, pepřem, solí, a provensálskými bylinkami. Bagetu nakrájíme na šikmá kolečka a lehce opečeme v topinkovači. Potíráme připraveným máslem. Takto připravená kolečka dáme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme 10 min. při 2
Podobné recepty jako Bageta s česnekem a bylinkami