Sdílet:

Proč recept


Proč recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Proč, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Proč. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Proč receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Ghee - zdravé přepuštěné máslo
Uložit recept!
recepty
recepty

Ghee - zdravé přepuštěné máslo

Už naše babičky věděli proč je konzumace přepuštěného másla zdravá. Ghee neboli také přepuštěné máslo má mnoho kladných v...

Holandský řízek podle Pohlreicha recept
Uložit recept!
recepty
recepty

Holandský řízek podle Pohlreicha recept

Holandský řízek a jeho recept do české kuchyně neodmyslitelně patří. Je chutný a jeho příprava zase není tolik složitá. O...

Kopřivový čaj
Uložit recept!
recepty
recepty

Kopřivový čaj

Kopřiva je skvělá bylina, která se sbírá zejména na jaře a velmi prospívá našemu zdraví. Kopřivy pročišťují krev, posiluj...

Mazanec recept
Uložit recept!
recept
recept

Mazanec

Mazanec je tradiční velikonoční pečivo, které se mnohdy stává neodmyslitelnou součástí svátečního stolu. Jeho charakteristickou vlastností je hutnost a nadýchaná struktura, která připo...

Cukrářská vánočka (mazanec) recept
Uložit recept!
recept
recept

Cukrářská vánočka (mazanec)

Vánočka je tradiční sladký chléb, který nesmí chybět na vánočním stole. Stejně jako mazanec, který se peče během Velikonoc, je i vánočka oblíbenou součástí svátečního pečení. Obě těst...

Vajíčko na hniličku recept
Uložit recept!
recept
recept

Vajíčko na hniličku

Pojďme si dopřát vajíčko na hniličku? Je to jednoduché. Rychlá večeře s čerstvým pečivem a rajčátky. Proč ne?

Podobné recepty jako Vajíčko na hniličku

Knedlíky houskové postup při výrobě tvarování recept ...
Uložit recept!
recept
recept

Knedlíky houskové - postup při výrobě - tvarování

Knedlíky houskové jsou tradičním pokrmem, který může na první pohled vypadat zdlouhavě a obtížně na přípravu. Ve skutečnosti je však jejich výroba snadná a zvládne ji ka...

Jidáše Albert recept
Uložit recept!
recept
recept

Albertovy jidáše

Jidáše jsou tradiční velikonoční pochoutkou, která se vyznačuje sladkým kynutým těstem tvarovaným do různých podob. Tyto pečivo se peče do zlatavé barvy a na závěr se posypává různými p...

Žitný kvásek recept
Uložit recept!
recept
recept

Žitný kvásek

Žitný kvásek je základní součástí tradičního kváskového pečiva, které se vyznačuje svou jedinečnou chutí a texturou. Připravený kvásek vyžaduje určité znalosti a zkušenosti, př...

Makový závin de luxe recept
Uložit recept!
recept
recept

Makový závin de luxe

Makový závin de luxe je lahodný kynutý dezert, který je ideální pro snídani nebo jako pohoštění kávu pro návštěvy. Tento závin se vyznačuje svou vláčností a jemnou konzistencí, což z něj č...

Nekynutý závin
Uložit recept!
recept
recept

Nekynutý závin

Nekynutý závin je vynikající pokrm, který si můžete snadno připravit podle našeho receptu. Tento typ závinu nevyžaduje kynutí, což usnadňuje a zkracuje celý proces přípravy. Můžete ho na...

Italské těsto na pizzu 2 recept
Uložit recept!
recept
recept

Italské těsto na pizzu 2

Italské těsto na pizzu 2 se vyrábí pomocí poolishe, což je řídký kvásek, který se připraví večer. Tato směs se umíchá, přikryje kuchyňskou fólií a nechá se kynout při pokojo...

Vánočka se sádlem od mojí babičky
Uložit recept!
recept
recept

Vánočka se sádlem od mojí babičky

Tato vánočka se sádlem je tradiční recept, který připravovala moje babička. Používala stejné těsto jak na vánočku o Vánocích, tak na bochánek během Velikonoc. Je to skutečně vynikají...

Bramborové knedlíky, které mě dostaly... recept
Uložit recept!
recept
recept

Bramborové knedlíky, které mě dostaly...

Bramborové knedlíky jsou oblíbenou přílohou mnoha českých jídel. Na rozdíl od kynutých nebo karlovarských knedlíků se připravují z brambor, což jim dodává jedinečnou chuť a texturu...

Třetihory recept
Uložit recept!
recept
recept

Třetihory

Třetihory jsou lahodné jídlo připravené z jemně nakrájených brambor, které byly uvařeny do měkka. Po uvaření se do směsi přidává máslo, osmažená cibulka a sušený česnek, což dodává po...

Mazanec s ovocem z domácí pekárny
Uložit recept!
recept
recept

Mazanec s ovocem z domácí pekárny

Mazanec s ovocem z domácí pekárny je chutné a snadno připravitelné pečivo, které se skvěle hodí jako snídaně nebo svačina. Je obohacené o sušené nebo čerstvé ovoce, což mu dod...

Pečený zelený chřest recept
Uložit recept!
recept
recept

Pečený zelený chřest

Pečený zelený chřest je snadná a delikátní příloha, která se připravuje v troubě. Tento recept zdůrazňuje přirozenou chuť chřestu, který se během pečení stává jemným a chutným. Je ideální...

Výborná svíčková recept
Uložit recept!
recept
recept

Výborná svíčková

Svíčková je skvělý pokrm, který si rychle zamilujete. Je to oblíbená volba na nedělní obědy nebo při rodinných setkáních....

Karamelová poleva - na větrníky
Uložit recept!
recept
recept

Karamelová poleva - na větrníky

Připravte si lahodnou karamelovou polevu, která je ideální na větrníky. Tento recept vám ukáže, jak vytvořit dokonalou polevu, jež dodá vašemu dezertu sladkou chuť a krásn...

Naložený česnek
Uložit recept!
recept
recept

Naložený česnek

Naložený česnek je skvělým způsobem, jak uchovat větší množství česneku a zároveň obohatit chuť různých pokrmů. Tento recept umožňuje snadnou přípravu a používání aromatick...

Domácí chléb pečený v troubě
Uložit recept!
recept
recept

Domácí chléb pečený v troubě

Tento recept na domácí chléb pochází od mé maminky a má pro mě zvláštní hodnotu. Když chléb vytáhnu z trouby, jeho nádherná vůně mě vrací zpět do dětství a vytváří příjemnou...

Chlupaté knedlíky ze syrových a vařených brambor podrobně ...
Uložit recept!
recept
recept

Chlupaté knedlíky ze syrových a vařených brambor - podrobně

Chlupaté knedlíky jsou tradiční české jídlo, které se připravuje ze směsi syrových a vařených brambor. Tento recept je vhodný pro začátečníky, neboť podává detailní pokyny, kt...

Rychlý jablečný štrúdl lístkové těsto recept
Uložit recept!
recept
recept

Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto

Podzim je ideální dobou na sběr jablek, a tak si můžete připravit rychlý jablečný štrúdl z listového těsta. Tento dezert se jednoduše vyrábí a je výborný s přidáním skořice, která dod...

Jahodová italská zmrzlina
Uložit recept!
recept
recept

Jahodová italská zmrzlina

Tento recept přináší možnost vychutnat si lahodnou domácí jahodovou italskou zmrzlinu, která se rychle připravuje pomocí zmrzlinovače....

Tvarohové šátečky
Uložit recept!
recept
recept

Tvarohové šátečky

Tvarohové šátečky jsou chutným pečivem, které potěší vaše chuťové pohárky. Tento recept vás provede přípravou těchto lahodných, náplněmi plněných šátečků, které se skvěle hodí jako svačin...

Kváskový chléb
Uložit recept!
recept
recept

Kváskový chléb

Připravte si lahodný kváskový chléb podle našeho receptu. Tento chléb, vyrobený s použitím kvásku, je známý svou jedinečnou chutí a texturou. Je ideální na snídani, k svačině nebo jako dopl...

Pečené morkové kosti recept
Uložit recept!
recept
recept

Pečené morkové kosti

Pečené morkové kosti jsou originální a chutnou specialitou, která vyžaduje trochu více úsilí při přípravě. Tento pokrm se získává z kostí, ze kterých se pečením uvolňu...

Základní piškotové těsto recept
Uložit recept!
recept
recept

Základní piškotové těsto

Piškotové těsto je jedním z nejjednodušších typů těsta, které najdeme v pečení. I když se na první pohled může zdát snadné, jeho příprava skrývá některé výzvy. Těsto je vzduš...

Domácí kváskový chléb recept
Uložit recept!
recept
recept

Domácí kváskový chléb

Domácí kváskový chléb je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí ochutnat něco skutečně lahodného. I když je jeho příprava náročnější, výsledná chuť a aroma vás dokonale odmění za veškeré...

Domácí klobásy podle Hynka
Uložit recept!
recept
recept

Domácí klobásy podle Hynka

Domácí klobásy podle Hynka jsou výsledkem dlouholetého zdokonalování receptu, který v sobě nese vyváženou chuť a dokonalou konzistenci. Tento recept využívá 10 kg masa a po procesu...

Tortilla moučná recept
Uložit recept!
recept
recept

Tortilla moučná

Tortilla moučná je skvělou volbou pro rychlý oběd nebo večeři, inspirovanou pikantní mexickou kuchyní. Tyto tenké, křehké placky se dají snadno zakoupit, ale jejich domácí příprava přin...

Tažený štrúdl recept
Uložit recept!
recept
recept

Tažený štrúdl

Pokud máte na zahradě přebytek jablek a začínají se jim ztenčovat slupky, můžete je využít k výrobě lahodného taženého štrúdlu. Tento dezert se skládá z tenkého, jem...

Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Uložit recept!
recept
recept

Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne

Tato sekaná je skvělým příkladem pokrmu, který kombinuje jednoduchost s výbornou chutí. Je cenově dostupná, ale přitom tak lahodná, že se po ní zapráší. Výborně se hodí k bramborové...

Husa
Uložit recept!
recept
recept

Husa

Pomalu pečená husa je výnimočně šťavnaté a jemné maso, které se skvěle hodí k tradičním přílohám jako knedlíky a kysané zelí. Toto jídlo představuje skvělou volbu pro...

Špagety Carbonara
Uložit recept!
recept
recept

Špagety Carbonara

Připravte si lahodné špagety Carbonara podle našeho osvědčeného receptu....

Rychlé koblihy
Uložit recept!
recept
recept

Rychlé koblihy

Rychlé koblihy jsou delikátní a jednoduchý dezert, který si můžete snadno připravit doma. Tento recept vám ukáže, jak na to, abyste si vychutnali chutné a nadýchané koblihy, které potěší va...

Bavorské vdolečky
Uložit recept!
recept
recept

Bavorské vdolečky

Bavorské vdolečky jsou lahodné dezerty, které vás potěší svou nadýchanou texturou a sladkou chutí. Tento tradiční pokrm je skvělou volbou na snídani nebo jako dezert, který si...

Smažené karbanátky recept
Uložit recept!
recept
recept

Smažené karbanátky

Smažené karbanátky jsou tradiční české jídlo připravené z mletého masa. Tento pokrm je oblíbený a skvěle chutná podávaný s vařenými bramborami nebo bramborovou kaší. Lze je také vych...



×