Boloňské špagety
toto jsem našel na jednom webu a naprosto s tím souhlasím, je to skoro to samé. A nejlepší je udělat si takovou "sračku" z mletýho masa 50% (obsah tuku je těch dalších 50%) a kydnout to na špagety, nastrouhat eidam 30%, nalejt hodně kečupu, ten levný :-)) Je to mastný, sytý a manžel Tonda s Rexem to
Podobné recepty jako Boloňské špagety
Bryndzové halušky
Máte všichni pravdu, halušky s brynzou jsou velice dobré, poprvé jsem je jedla u jedné starší pani, která je dělala ,jako pravé slovenské. Používala výhradně brynzu ze Slovenska ale tady se dá velice těžko sehnat. Koupila jsem si jednu v Tescu ale nebylo to ono. Později jsem sehnala Valašskou, ta je
Podobné recepty jako Bryndzové halušky
Alenčin medovník
Adéla | 5. 9. 2013 14:46. Právě jsem dopekla placky a musím říct že je mnohem jednodušší,než ten klasický.Kdyby jsem si ale nepřečetla rady šikovných pekařek tady,musím se přiznat,že bych se s tím asi také patlala.Stěrku jsem vždy namočila do vody a pak to šlo jako máslo,dala jsem také pouze polovič
Podobné recepty jako Alenčin medovník