Slaná žemlovka (aneb, když zbude mleté maso a starší rohlíky ...
Rohlíky namáčíme ve vejcích a ukládáme na dno pekáčku. Na rohlíky rozprostřeme ochucené maso a polovinu sýru. Další vrstva jsou namočené rohlíky. Zbytek vajec nalijeme na rohlíky. Pekáček přikryjeme a pečeme cca 20 minut. Poté odkryjeme, nahoru dáme nakrájená rajčátka a zbytek sýru. Dopečeme na zlat
Podobné recepty jako Slaná žemlovka (aneb, když zbude mleté maso a starší rohlíky ...
Slaninová pomazánka recept
Suroviny. 200 g slaniny. 5 natvrdo uvařených vajíček. 5 sterilovaných okurek. 1 cibule. 100 g taveného sýru. 100 g másla. 2 PL majonézy. 2 KL plnotučné hořčice.
Podobné recepty jako Slaninová pomazánka
Kopřivový špenát
Jednoduchá krémová příloha z kopřiv je lahodný a rychlý způsob, jak přidat do stravy vitamíny, minerály a bílkoviny. Vařené, pak restované na másle s česnekem, muškátovým oříškem a směsí zakysané smetany a mléka, toto jídlo v balkánském stylu je snadné a rychlé.
Podobné recepty jako Kopřivový špenát
Pastýřský koláč s bramborovou kaší
Pak přidáme plechovku čočky i s trochou nálevu a znovu dusíme asi 10 minut. Zkontrolujeme zda je mrkev i čočka měkká. Pak odstavíme z plotny. Zapékací mísu vymažeme máslem a na dno rozprostřeme zeleninovou směs. Na ni navrstvíme bramborovou kaši a povrch posypeme sýrem a zbytkem tymiánu.
Podobné recepty jako Pastýřský koláč s bramborovou kaší
Přírodní maso se zeleninou
Postup přípravy receptu. 1. Maso pokrájíme na kostky nebo nudličky, osolíme a okořeníme dle chuti, necháme cca půlhodiny odležet a pak za občasného promíchání osmažíme dozlatova. Maso vyndáme stranou (ponecháme na teplém místě) a do výpeku přidáme zprudka a za občasného promíchání osmažit pokrájenou
Podobné recepty jako Přírodní maso se zeleninou
Sushi (recept + fotopostup) fotografie 20
KatharinaK. Sushi rýže do 2/3 řasy (na maki sushi) KatharinaK. Přidáme lososa a budeme motat (maki sushi) KatharinaK. Hotová rolka (maki sushi) KatharinaK. Roku krájíme na 8 stejných dílů (maki sushi) KatharinaK.
Podobné recepty jako Sushi (recept + fotopostup) fotografie 20
Francouzské brambory recept
Jak připravit francouzské brambory. Brambory oloupeme a nakrájíme na hrubší plátky nebo kostky. Cibuli nakrájíme najemno, uzené maso na menší kostky a sýr nastrouháme. strouhaný sýr. Poslední vrstvou by měl být sýr. Povrch lehce osolíme a opepříme. Vložíme do předehřáté trouby a 30 minut zapékáme.
Podobné recepty jako Francouzské brambory