Pomalu konfitovaná husí stehna
Konfitování je velmi pomalé pečení masa v tuku, nejlépe vlastním. Maso je díky této úpravě šťavnaté a voňavé. Místo tradičně pečené husy vyzkoušejte konfitování a uvidíte, že vaši strávníci budou blahem bez sebe. Krok 1: Stehna dne předem omyjeme, důkladně osolíme a lehce okmínujeme, případně dáme t
Podobné recepty jako Pomalu konfitovaná husí stehna
Konfitovaná husí stehna s bramborovým knedlíkem a zelím ...
V troubě zapněte gril na co nejvyšší teplotu a stehna pod ním opečte dozlatova. Bramborový knedlík: Na knedlík použijte varný typ C. Pokud je neseženete, do těsta přidejte 1–2 lžičky bramborového škrobu.
Podobné recepty jako Konfitovaná husí stehna s bramborovým knedlíkem a zelím ...
Husí stehno se zelím a knedlíkem jednoduše recept ...
Krok 1: Husí stehna opláchneme a řádně (opravdu nešetříme), z obou stran posolíme a pokmínujeme - nejlépe kmín a sůl vetřít. Dáme do lednice na 24 hod., minimálně přes noc. Krok 2: Ráno husí stehna vyndáme z lednice a necháme 1-2 hod. odpočinout a přizpůsobit je pokojové teplotě.
Podobné recepty jako Husí stehno se zelím a knedlíkem jednoduše ...
Pomalu pečená husí stehna s jablkem recept
Pomalu pečená husí stehna s jablky jsou dokonalou kombinací šťavnatého masa a sladké ovocné chuti. Dlouhé pečení dává husím stehnům křehkost a jemnost, a jablka přidávají příjemnou svěžest. Tento pokrm je ideální pro slavnostní chvíle, kdy si chcete dopřát něco opravdu speciálního. Krok 1: Husí steh
Podobné recepty jako Pomalu pečená husí stehna s jablkem
Konfitovaná husí stehna s řepným zelím a houskovým ...
Husí stehna zlehka nasolte a pocukrujte a nechte 24 hodin odležet v lednici. Druhý den stehna opláchněte a vložte do rozpuštěného sádla. Pečte na 120 °C přibližně 3 hodiny nebo doměkka. Měkká stehna můžete zapéct v troubě pod grilem, aby kůžička byla křupavá. Najemno nakrájenou cibulku restujte dosk
Podobné recepty jako Konfitovaná husí stehna s řepným zelím a houskovým ...
Husí prsa trpělivého kuchaře recept
Pomalu pečená šťavnatá husí prsa, s kůrčičkou na povrchu, nesmí chybět na sváteční tabuli, když má svátek Martin. Vaše trpělivost při dlouhém pečení bude odměněna rozpadajícím se masem. Dva druhy zelí, houskový a bramborový knedlík, nesmí chybět.
Podobné recepty jako Husí prsa trpělivého kuchaře
Husí stehna se zelím a bramborovými knedlíky
Krok 1: Stehna osolíme a pokmínujeme. Do pekáče dáme sádlo, nahrubo nakrájenou cibuli a jablko, trošku podlijeme vodou a přidáme stehna. Krok 2: Přikryjeme poklicí a pečeme na 180-190 °C. Během pečení stehna poléváme výpekem a obrátíme. Krok 3: Stehna se pečou asi 1,5-2 hodiny.
Podobné recepty jako Husí stehna se zelím a bramborovými knedlíky
Pomalu konfitovaná husí stehna fotografie 1
Fotografie k receptu Pomalu konfitovaná husí stehna. Dom ů - Recepty - Pomalu konfitovaná husí stehna. 1 / 1 Pomalu konfitovaná husí stehna Zpět na recept mika59 Předchozí ...
Podobné recepty jako Pomalu konfitovaná husí stehna fotografie 1
Husí stehna v šouletu recept
Stehna očistíme, osolíme a posypeme kmínem. Vložíme do pekáče, podlijeme vodou, zakryjeme víkem a pečeme v troubě na 200°C hodinu. Pak víko odkryjeme, stehna pořádně propícháme vidličkou, slijeme sádlo, které pustila. Zvýšíme teplotu na 230°C a pečeme asi půl hodiny do úplného změknutí.
Podobné recepty jako Husí stehna v šouletu
Pečená kachní stehna recept
Kachní maso je chuťově vynikající a nepotřebuje tak dlouhou přípravu, jako například husa. Díky solnému nálevu není pak třeba již více solit, jen pokmínujeme a pečeme v pekáčku. Nejvíce jí to sluší se zelím a knedlíkem. Krok 1: Celou kachnu vykostíme, zbydou dvě stehna a dvě prsa (z kostí můžeme uva
Podobné recepty jako Pečená kachní stehna
Konfitovaná kachní stehna recept
Zkuste překvapit své blízké konfitovanými kachními stehny, která jsou pomalu pečená ve vysoké vrstvě tuku, díky čemuž jsou krásně šťavnatá a voňavá. Krok 1: Omytá a osušená stehna osolíme, posypeme kmínem a necháme 2-3 hodiny uležet. Připravíme vyšší pekáč a rozpustíme sádlo.
Podobné recepty jako Konfitovaná kachní stehna
Husa pomalu pečená, předem naložená v rozmarýnovo-solném ...
Pomalu pečená husa, předem naložená v láku, je lahůdka plná výrazné chuti a vůně. Díky marinování se maso dokonale proleží a získá jemnou bylinkovou chuť s nádechem rozmarýnu. Pomalu pečená do zlatova je křupavá na povrchu a šťavnatá uvnitř, ideální pro slavnostní tabuli.
Podobné recepty jako Husa pomalu pečená, předem naložená v rozmarýnovo-solném ...
Husička v pomalém hrnci recept
Husička připravená v pomalém hrnci je zárukou dokonale jemného a šťavnatého masa, které se doslova rozpadá na jazyku. Díky pomalému vaření se všechny chutě krásně propojí, aniž byste museli stát u sporáku. Husu omyjeme a protože se mě nevešla celá do mého PH, tak jsem odřízla stehna a spodní díl zad
Podobné recepty jako Husička v pomalém hrnci
Konfitovaná kachna s česnekem a tymiánem recept
Troubu předehřejeme na 130 °C. V pekáči rozehřejeme sádlo, nemělo by se začít vařit. Porce kachny přelijeme sádlem tak, aby byly zcela potopené, přiklopíme a vložíme do trouby. Pečeme pomalu 4 hodiny. Maso vyndáme, přendáme na plech a při 200 °C necháme opéct kůrčičku.
Podobné recepty jako Konfitovaná kachna s česnekem a tymiánem
Pomalené plecko v zelenině recept
Pomalu konfitovaná husí stehna Přidáno před 11 hodinami Vinná klobása s kroupovou přílohou Přidáno před 12 hodinami Sváteční aspik s libovým masem Přidáno před 12 hodinami Chuťovky se šunkou, fíky a medem Přidáno před 13 hodinami Těstoviny s restovanou zeleninou Přidáno před 18 hodinami Zeleninová s
Podobné recepty jako Pomalené plecko v zelenině
Makedonské maso s koprem recept
Krok 1: Maso nakrájame na širšie rezance, opečieme na masti, pridáme nastrúhanú cibuľu a spolu opražíme. Krok 2: Osolíme, podlejeme vývarom a dusíme do mäkka asi 30 minut. Krok 3: Zahustíme zátrepkou z mlieka a múky, pridáme kôpor, ocot a krátko povaríme, asi 10 minut. Podávame s ryžou, knedlíkom, a
Podobné recepty jako Makedonské maso s koprem
Cordon bleu z krůtího masa, moravského uzeného a uzeného sýra ...
Pomalu konfitovaná husí stehna Přidáno před 12 hodinami Vinná klobása s kroupovou přílohou Přidáno před 14 hodinami Sváteční aspik s libovým masem Přidáno před 14 hodinami Chuťovky se šunkou, fíky a medem Přidáno před 14 hodinami Další recepty ...
Podobné recepty jako Cordon bleu z krůtího masa, moravského uzeného a uzeného sýra ...
Pstruh upečený, v másle utopený recept
Bříška očištěných pstroužků vyplníme plátky másla (nešetřit) a okořeníme oblíbeným kořením a solí. Do zapékací mísy pod pstruhy i na ně dáme další plátky másla a v rozehřáté troubě pečeme 15-20 minut, podle velikosti pstruhů. Během pečení často přeléváme máslovým výpekem. Co k tomu - nejlépe nějaké
Podobné recepty jako Pstruh upečený, v másle utopený
Křupavý selský bochník zadělaný v DP a pečený v troubě recept ...
Pomalu konfitovaná husí stehna Přidáno před 12 hodinami Vinná klobása s kroupovou přílohou Přidáno před 14 hodinami Sváteční aspik s libovým masem Přidáno před 14 hodinami Chuťovky se šunkou, fíky a medem Přidáno před 14 hodinami Další recepty ...
Podobné recepty jako Křupavý selský bochník zadělaný v DP a pečený v troubě ...
Vepřový výřez na kmíně, fazolkách se sušenou hlívou ústřičnou a ...
Na oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme kostky výřezu, ten osmahneme a zalijeme vodou. Přidáme kmín, hlívu, libeček, pepř, osolíme a necháme dusit. Když maso změkne, tak přidáme fazolky a omáčku si zredukujeme, podle počtu strávníků a ještě dusíme.
Podobné recepty jako Vepřový výřez na kmíně, fazolkách se sušenou hlívou ústřičnou a ...